Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni i pedijatri i sestre rekose da ponudim bebi vodu, pa ako hoce hoce, ako ne ne :neutral:
I ko ce sad biti pametan..opet dve teorije..

Ja kad prokuvam vodu vidim da ima kamenca, bukvalno bele mrvice, nekako mi grozno to da joj dajem..dala sam joj rosu obicnu, doduse samo par puta po kasikicu, ne svaki dan..ali ona hoce da je pije, samo je ne nudim cesto

moj sin je imao uzasno uvucenu fontanelu i ja sam mu ponudila vodu na nagovor babice , pio je u pocetku bas puno, skor 2 deci....i ja to kazem pediajatru i ona mi odobrila nakon sto je videla fontanelu....sa par meseci je uz dojenje pio i po litru ciste vode i sasvim fino napredovao....:)....e izludecu od tih teorija....ko je tu sad upravu :think:.....

Znaci najcrnje me izgrdila pedijatrijska sestra sto sam Lukiju stavila sapuncic posle 7 dana zatvora :rumenko:
pita ona mene ko ti to reko.. tvoja baba !?! Rekla mi sestra, drugarica itd. Kaze ona da su pre mesec dana imali slucaj da je jednoj bebi soda iz sapuna nagrizla debelo crevo :dash: Nisam zvala,svi mi rekli isto, da ne dosadjujem.. kad sam joj to rekla.. ma sta dosadjujes, zato sam tu i zato postoji br.tel.
.. auuuu majko :confused:
Tuzila me kod pedijatra, sestre za vakcinaciju.. bila sam tamo za primer :(
Sledeci put samo cepic, a ako se zatvor ponovi... na kasicicu malo soka od sveze jabuke... tako rece pedijatar

Bio je dobar na vakcini.. uh, ja nisam mogla da gledam :sad2:

ja sam fraj :D kao i uvek ... ali cemo ponovo peshaka ici , muzh radi ... da mi je znati zashto imam fobiju od autobusa u vezi sa njim? :think: ... mada do tebe i nemam neki izbor ... kad sam na kraju sveta :dash:

danas sam bila u pozorishtu , sve mi nekako chudno, sveki ga chuvala i uspavljivala, bio je dobar, samo nije mogla od njega da se odlepi, kad je skontao da mene nema( otishla sam bash kad je spavao) ... a sutra se nece skidati sa mene, ko taksena marka bude dan -dva kad ovako kidnem negde :sad2: ... shta ce biti s' njim kad pochnem da radim, kuku i lele :dash:

Mogu da odem po vas kada idem po Juniora u zabaviste (oko 11h ili oko 14h u zavisnosti kada ce da spava). Mozemo da dodjemo kod nas, a mozemo i kod tebe, meni sve jedno. Ili se dogovori sa Zsuki da vas pokupi usput ;)

Jeee sutra se igramo :klap: Taman Junior da isprica dLugarima kako je u jaslicama :zper:

Znaci najcrnje me izgrdila pedijatrijska sestra sto sam Lukiju stavila sapuncic posle 7 dana zatvora :rumenko:
pita ona mene ko ti to reko.. tvoja baba !?! Rekla mi sestra, drugarica itd. Kaze ona da su pre mesec dana imali slucaj da je jednoj bebi soda iz sapuna nagrizla debelo crevo :dash: Nisam zvala,svi mi rekli isto, da ne dosadjujem.. kad sam joj to rekla.. ma sta dosadjujes, zato sam tu i zato postoji br.tel.
.. auuuu majko :confused:
Tuzila me kod pedijatra, sestre za vakcinaciju.. bila sam tamo za primer :(
Sledeci put samo cepic, a ako se zatvor ponovi... na kasicicu malo soka od sveze jabuke... tako rece pedijatar

Bio je dobar na vakcini.. uh, ja nisam mogla da gledam :sad2:

Moja koleginica kaze "pusti promaju kroz usi" :cepanje: Bas dobar izraz za ovakve situacije. Samo kada bih uspela i sama da ga primenim kada treba.

Danas se neki krenet parkirao iza mene na parkingu ispred Idee. Jos ima oko desetak slobodnih mesta pored mene, preko puta itd a on stane bas iza mojih kola, jos mi nesto odgovori "ej samo da skoknem do menjacnice" ja :eek: . Sta cu, popakujem sve sto sam kupila i taman otvorim vrata da bar sednem u kola da ne stojim ko kreten pored kola, izlazi mu zena iz kola i pocinje da se dere na mene "al ste svi vi uvidjajni, jebovas, blablabla" I meni pukne film i kazem: Pa kako se ponasate i pre-uvidjajni smo, imate bar desetak mesta za parking a vi stali nasred prolaza i sela ja u kola. Dosao odmah i gospodin muz, pomerio zenu sa mesta vozaca i odjurio kao da je opljackao menjacnicu. Ja opet :eek:
Svakakvih ljudi ima, bolje da sam pustila promaju kroz usi, samo sam se iznervirala zbog kretena :dash:

moj sin je imao uzasno uvucenu fontanelu i ja sam mu ponudila vodu na nagovor babice , pio je u pocetku bas puno, skor 2 deci....i ja to kazem pediajatru i ona mi odobrila nakon sto je videla fontanelu....sa par meseci je uz dojenje pio i po litru ciste vode i sasvim fino napredovao....:)....e izludecu od tih teorija....ko je tu sad upravu :think:.....

2 deci :D ujeee..pa ja Sari dam kasikicu-dve vodice
Al ne opterecujem se vise sa tim sme-ne-sme nova-stara pravila..kombinujem ih po svojoj logici, i najvise slusam njenog pedijatra naravno (fantasticna je zena)..ostali manje vise svako prica svoje, ipak je doktor doktor

Nego opet ja sa pitanjima, ne znam jel treba da se primi drugi deo vakcine za hepatitis kad beba napuni mesec dana? NEgde pise da, negde ne..znam da je u porodilistu primila bsg i hep b i sledece vakcine su valjda tek kad bude imala 2 meseca, ako se ne varam? Negde sam procitala da i sa mesec dana ide druga doza za hepatitis pa me zbunilo

2 deci :D ujeee..pa ja Sari dam kasikicu-dve vodice
Al ne opterecujem se vise sa tim sme-ne-sme nova-stara pravila..kombinujem ih po svojoj logici, i najvise slusam njenog pedijatra naravno (fantasticna je zena)..ostali manje vise svako prica svoje, ipak je doktor doktor

Nego opet ja sa pitanjima, ne znam jel treba da se primi drugi deo vakcine za hepatitis kad beba napuni mesec dana? NEgde pise da, negde ne..znam da je u porodilistu primila bsg i hep b i sledece vakcine su valjda tek kad bude imala 2 meseca, ako se ne varam? Negde sam procitala da i sa mesec dana ide druga doza za hepatitis pa me zbunilo

pa i ja sam tako, slusala lekara i to je to....za vakcine sam dobila poziv na kucnu adresu, zar to vise nije tako?

samo da napisem, kod nas ne 'pali' ona muzika za bebe, razderalo mi se dete.... :)
i ja reko' aj da mu pustim nesto sto je slusao i u stomaku, i prvo mi padne Aerosmith na pamet, pustim, a on se umirio ko bubica :) hehe
vidim ja, bice on mamin gitarista :) kakva bre klasicna muzika :)

Cao zenske, evo me napokon.
Pocela sam da radim u septembru i od tada sam u haosu, i kuci i na poslu. Znam sve sta se desava, jer vas na poslu mogu procitati, al ne smem da pisem, da me nebi ukorili:evil:
Prvo da malom Vladeti cestitam dolazak na svet i neka je ziv i zdrav 100 godina. Mnogo je sladak, mis maleni.!
Paka je ok, meden je i pametan, al ga muci neka alergijska kijavica, pa nocu liose spava i stalno se budi. Ta nocna budjenja me ubise nacisto. Po celu noc vilenim, a onda danju treba da radim i da ustanem ujutru u pola 6:dash:
U zadnje vreme poceo je da se budi u 6 i moram da ga nosam po kuci i da se sa njim u rukama spremam, jer nece kod tate. Inace cuva ga jedna divna zenica i jako sam zadovoljna. To nam je komsinica iz starog stana i dugo se znamo, tako da bas imam poverenja u nju.
Jutros smo moj Pakito i ja zajedno usisavali i brisali, on sa jednom krpicoim, ja sa drugom. Posle je krckao plazmu po celoj kuci, pa sad izgleda kao da nista nismo radili;)
Idem sada da pristavim rucak dok spava!
Veliki cmokic za sve male i velike drugare!

vidi ovu jexi sta mi naprica za ivana, ubicu te, ne diraj ga :-* <3

ja okacih fotkicu ovde gde ga drzim na ramenu, al samo da se vidi kolicki je, ne i faca, ne zelim ovde ostavljati njegove fotke gde ga bilo ko moze videti, skinuti s neta..... i ostavila je kistina u moje ime jednu kad se porodih....
dosta od nas i sto nas ima u avataru, ovako mini :)
na fb ga stavim jer sam medju svojim prijateljima...

mi jeli sad, iskakili se, ja se razbudila, vilenim.... bolje da bacim tel. iz ruke i da nateram san na oci :)
inace, kako vreme leti, prosto mi neverovatno brzo prolazi, danas vec imamo 3 nedelje i 2 dana :)

evo ovako, uplodovala sam par fotki u album na mom profilu ovde, i stavila da je privatni [pa i kad podelim fotku neku iz albuma ovde na temi, mocice da je vide samo osobe koje su mi prijatelji pa, ko nas zeli videti nek posalje zahtev za prijateljstvo, tako cu napraviti kompromis :)
misl;im da to funkcionise, ispravite me ako gresim
evo fotke jedne
attachment.php

Juce su joj bili gosti da je vide, izmedju ostalih i prabaka i pradeka :heart: dobila je svega i svacega..odelca preslatka, kovertice, i baby bullet - za blendiranje i pripremanje hrane, i gomilu bocica sa opcijom da podesis datum kad si sta stavljala, ma svasta ima..
Bas me zanima da li cu koristiti to, deluje vrlo prakticno i sve..videcemo :)

evo ovako, uplodovala sam par fotki u album na mom profilu ovde, i stavila da je privatni [pa i kad podelim fotku neku iz albuma ovde na temi, mocice da je vide samo osobe koje su mi prijatelji pa, ko nas zeli videti nek posalje zahtev za prijateljstvo, tako cu napraviti kompromis :)
misl;im da to funkcionise, ispravite me ako gresim
evo fotke jedne

dusa mala :zaljubljena:

moracu da provalim kako se to radi pa da postavim i ja sliku ili dve

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back