zlobnica
Primećen član
- Poruka
- 761
Danas prvi put dajem brokoli sa šargarepom, videćemo dal će Iva da jede.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam mislila te pahuljice sa ovasom da dajem 3 dana u toku dana. Al kad Ana neće kašikom ništa da proguta
Da li si probala da napravis malo vecu kolicinu, da je posedas u stolicu za hranjenje i da ti krenes da jedes kasikicom. Mozda kada vidi da ti jedes pozeli i ona. Ja to redovno radim sa Juniorom. Posedam ga u stolicu i spremim sve kao da cu ja jesti. Pojedem prvi zalogaj, sve cokcem i kazem mmmmm, pa valjda i on zazeli da proba. Najvise mi tako pojede. Probaj, mozda i tebi uspe![]()

..a i da vezba puzanje kad vidi da mu nema druge.. 
stavi duplo jorgan na pod, pa onda peshkir preko, neki koji se dobro pere, zbog bljuckanja..

, ili iz daljine
..
ili zaneseno pretrchavanje preko prostirke u zaru nove neprocenjive ideje za igranjac
....cranberry, nemoj shetalicu ako nije o glavu..
..peshkir za plazu na pod, ostavi ga na stomaku i brishi da zavrshavash shta se mora..
..s poda ne mozesh pasti, kaze mudrost....a i da vezba puzanje kad vidi da mu nema druge..
![]()
Ja nju sednem u stolicu i krenem da joj dajem i ja joj stavim kašiku usta i ona uzme hranu al jezikom izbacuje napolje:zbog tvog saveta nole da dete treba na podova moja puzi brze nego sto ja hodam
zlobnice nemoj se opterecivati hranom i pljuvanjem tako je bilo i kod nas evo dokaza ovako se izbecila zbog blica inace je umirala od smeha dok sam je ja grdila sto pljuje hranu![]()
![]()
mi smo inace uveli prosle nedelje zumanca a ove kravlje mleko...sta sad? i kad mogu da pocnem da joj dajem zacine, koje i koliko? i svinjetinu? posto ovde kod nas u selu samo piletina i junetina ima da se kupe, po nekad nadjemo tele i curetinu...sta je sa konjskim mesom?
vas
))
Da vidis kako je naucio da treba da drzi glavu i da je spusta samo polako. Isto tako i sa padovima. U pocetku je padao kao cekic, sada vec zna da treba da bubne na guzu jer tako manje boli. Meni ga je bilo zao (nekada je imao i po tri modrice na celu
) ali su mi rekli da je to jedini nacin da nauci. Zaovna mala koja je dve nedelje mladja od Juniora naviknuta je na ruke i nece ni da stoji, ni da puzi, ni da sedi. I mama i tata su bez posla pa su kuci non stop pa su je naravno razmazili (ali to je neka druga prica). Jos kada dodju kod nas "da socijalizuju svoje dete" a Junior krene samo da puzi prema njoj a ona u dreku, i mama opa i digne je. Rekoh ovako je neces socijalizovati. I Junioru je bilo cudno u pocetku "odkud ovde druga beba, joj nisam ja u centru paznje" ali se na vreme navikao.Ja se bas obradujem kada neko zeli da se druzi sa nama, da na vreme nauci kako da se ponasa u drustvu, da nije jednini na svatu i da se izbori za svoje mesto. Pre par nedelje je u parkicu "upoznao" jednu curicu koja ima oko 1.5 godina. Nadje on neka dva drvca i sav ponosan ih nosa svuda. Dodje curica i uzme mu jedan i potom uzme i drugi u stilu "ovo je moje igraliste mars odavde". Junior samo sto ne zaplace, vidim krive mu se usta, ali ugleda kod devojcice grisin u ruci (on pojma nema da se to jede jer mu jos nisam davala) uzme grisin, da vidis kako je curica vratila oba drvca, kao evo ti tvoja drvca, samo mi vrati grisin, a meni srce puno. Kako se snasao ni suze ni svadje, sve u miru sredio 
ali posle popije. Ja imam cuclu sa 3 otvora i cini mi se da vise curi ovo redovno mleko jer je redje. Da li vi dajete redovno kravlje mleko u flasici, i ako da sa koliko rupa (kako zvucim glupava, ali bolje da pitam nego da se zeznem
)I mene interesuje kada ste pocele davati kravlje mleko?