kistina
Iskusan
- Poruka
- 6.427
Ne znam ni koliko je zdravo to za bebu, u mleku i ml.proizvodima ima kalcijuma, dobar je za kosti. Iz cega ce on da crpi moje mleko. Nemam ja neke zalihe pa da covek kaze.
A da zivim samo na par namirnica, ajd ja, ali koliko je to dobro za bebu?
..dete koje nije sklono grchevima nece biti oshteceno ako mama prvih nedelja jede samo sigurne namirnice..
..sastav mleka je konstantan, masnoca nije na spisku zabranjenog, a ni mama nece crknuti od gladi niti se razboleti za tih mesec dva..
..drze zene i rigoroznije i opasnije dijete i duze od toga, zbog sopstvene sujete, a ne zbog dobrobiti svog deteta, pa nema nepopravljive shtete,
osim u psihijatrijskim sluchajevima..![]()
A koliko je to dobro za dete ?
Šta on dobija onda preko mleka ?
Koliko je to dobro za tebe ako gubiš na težini ? i postaješ jako mršava?
..dete preko mleka dobija sve shto mu treba, makar ti ne jela nishta..
..koristi tvoje rezerve..
..a jako mrshva necesh postati ako jedesh meso, zitarice i ono voce i povrce koje smesh..
..da li ti iskreno verujesh da chovek umire bez jaja, mleka i eurokrema..?
Nista ti ne citas.

? Ne krivim Majku, ona je jedna divna devojka koja je uradila sve da joj beba bude zdrava. To sto joj NIKO NIJE REKAO STA SME DA JEDE to je druga stvar. Da je znala sta sme jesti, a sta ne sigurno bi se pridrzavala pravila i ne bi ugrozila svoje dete. Ti pricas o nekome koga ne poznajes, izvrtis napisano, dodas jos malo iz glave, samo da se sve postavi da si u pravu
Ma sta ja pricam i trosim svoje vreme 

kuku lele

..nema te sto godina.. 
Velika stvar. Bas se radujem. To vam je pretpostavljam prvi VAS STAN? Sigurno je neopisiv osecaj. Mi smo podstanari vec 6 godina i sanjam o tome da jednog dana imamo nesto svoje. Uzivajte i volite se