ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
To moras sama da odlucis.
Sve sto dajes svom detetu, dajes na sopstvenu odgovornost.
Da li postoji sansa da odreaguje-da, mala je, ali postoji.
Birica bi ti sigurno rekla da ne dajes, neke druge mame da das slobodno.
Odluka je samo tvoja.
I, sta ste, bre, zapele za tu muskatnu tikvu sve, nije mi jasno.
Imas tikvice na pijaci iz iste su porodice, za karotene imas sargarepu, kajsije...
Ne znam ni sta je tacno ta muskatna tikva, nesto kao bundeva, ali nije bas to, mislim, kad mi to pa jedemo...
To k'o one mame pre par godina sto su nasle strane tablice za uvodjenje, pa zapele da uvode avokado u 7. mesecu, a do tad ga nikad nisu ni videle osim na slici.
Htela sam odgovoriti, ali je kistna vec sve rekla.
Junior je jeo muskatnu sa 5 meseci i nije odreagovao. ALI on nije odreagovao ni na jednu stvar (do sada pupupu) jedino nejedanjem, ali to je vec druga prica

Gde bas avokado nasle
zato smo mi nove mame sludjene jer zelimo najbolje, pa nekada preteramo 
Danas sam skontala da vise nemam bebu, vec dete. On hoda uz namestaj, javi kada kaki, kada mu se pije mleko, kada mu se jede sa kasikom. 'Ladno je sve to uspeo sam nekako da skonta i da is-komunicira, a ja stojim i ne verujem. Jos juce je lezao na ledjima i smejao se poredjanim peskirima pored sebe. Rastu deca

Poslednja izmena:

nije losa ideja za sledece druzenje
Velika stvar. Bas se radujem. To vam je pretpostavljam prvi VAS STAN? Sigurno je neopisiv osecaj. Mi smo podstanari vec 6 godina i sanjam o tome da jednog dana imamo nesto svoje. Uzivajte i volite se

... 
u stvari, ja!
... da ne ureknem