tarabica
Domaćin
- Poruka
- 3.750
Uh, a ja sam baš uzela Casting Creme Gloss 8304, kao med plava boja. Izrastak mi je tamnosmeđ, pa preliv svetlosmeđ, pa pramenovi kao tamnoplava boja. Mislite da mi se neće lepo ofarbati kosa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ih koristim i jako sam zadovoljna. Kosa mi blista posle farbanja,mirise prelepo,cak mi i frizerka kaze da ne moze da veruje kako moja kosa dobro reaguje na tu farbu. I odgovara mi sto se postepeno ispira boja,pa kad pozelim da malo pojacam boju ja se ofarbam i uzivam u mirisu i sjaju.poshto mi na temi o farbanju kose niko ne odgovara, aj ovde da vas pitam
je l koristila neka od vas l'oreal casting creme farbe?
valjda se tako zovu
znate one bez amonijaka?
Uh, a ja sam baš uzela Casting Creme Gloss 8304, kao med plava boja. Izrastak mi je tamnosmeđ, pa preliv svetlosmeđ, pa pramenovi kao tamnoplava boja. Mislite da mi se neće lepo ofarbati kosa?

pa moram da se farbam, sisam.... bilo sta.
Oni mrze kad sam plava, kazu da mi grozno stoji, a nesto svetlo smedje nisam probala.aj kad se budesh ofarbala, javi kako je ispalo i kako si zadovoljna?
i ako mozesh ubaci i slichicu pre i posle![]()

Јао, и мене је ухватила манија да некако обојим косу...не знам како, али импулс је све јачи.I ja zelim da promenim boju kose, ali nisam sigurna da li je pametno. Uhvati mene ludilo ponekad...pa moram da se farbam, sisam.... bilo sta.
Bila sam crvena, i plava, a sada sam tamno smedja sto je i moja prirodna boja kose.
Sve sto vuce bar malo na crveno mi se smucilo (kao i bilo koja vrsta paz frizure), da se vracam u plavo, odrecici ce me se cela moja familija preko novinaOni mrze kad sam plava, kazu da mi grozno stoji, a nesto svetlo smedje nisam probala.
A sto se tice farbe, jedina koja meni odgovara je Garnier Nutrisse. Sve ostale mi suse kosu

zamisli samo koliko ce ti zivaca trebati ako je budes ponovo pustala ....
плаво, плаво!!
Ofarbala sam se onom L'Oreal farbom, Casting Creme Gloss 8304, na moj tamnosmeđi izrastak je ispala vrlo lepa svetlosmeđa boja, sa lepim zlatastim odsjajem, ali nema ni reči o med plavoj boji kakva je na kutiji. Inače, rekla mi je frizerka da imam zlatni pigment, 'fala Bogu da nije crveni![]()

Mislim, šta reći. Možda nešto, kao:hvala na iskustvima
a je l ima neka da je plave nijanse koristila?
kosa mi nije neshto tamna, tamno plava recimo, prilichno lako prima sve tretmane.. sedih nemam josh uvek, da kucnem, pa mi to nije problem...
sad cu naci neku sliku sa prirodnom bojom...
inache sad sam onako plava, na slikama izgleda bash jako svetla, ali nije bash tako...
koristila sam neshto iz avona za posvetljavanje kose i bash sam je posvetlila, a izgleda prirodno, bar meni...
e sad, problem je shto to vishe ne proizvode, a ja ostadoh bez zaliha
nikad se nisam farbala, pa mi tako nekako strashno zvuchi![]()
volim svoju kosu i ne volim neshto puno da experimentishem, pa me strah da ne zeznem boju
![]()

Odlicno, Taska... Jako slatka frizura.
Da znas da te nisam ovako zamisljala...
Ja te vise zamisljala kao neku crnku sa dugom kosom...![]()
a Taška opaka plavuša, a dobrica 

Pozdrav!

slika, slikaaaaa
makar mobilnim se slikni...
a shta reche prirodna ti je tamno smedja?
aj bachi pogled na moju prirodnu boju kose, koliko je svetlija od tvoje?![]()
Čini mi se da je tvoja prirodna boja kosa svetlosmeđa, bar za dve nijanse svetlija od moje.. 8304 bi ti bila opet svetlosmeđa, ali neka toplija nijansa. Ne verujem da može da izvuče plavo.Mislim, šta reći. Možda nešto, kao:
"Uh, Majče, kako si neosunčana i bella!"![]()

ne volem solarijum
Priznajem da sam malkice u nedoumici da li da ti kažemK, i tvoja boja mi se sviDŽA...![]()

Više sam se igrao rečima, nego što mi zasmetala tvoja neosunčana lepota, Majče.to mi nije prirodna boja kose!
i naravno da sam neosunchana, kad je slikano pred novu godinu u sred zime
a i inache sam neosunchanane volem solarijum
@marina.c i druga i treca slika su moja prirodna boja kose, samo shto zbog svetla drugachije izgleda, ova trece je slikana uveche u kaficu..