sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa da izgleda ovako

Јоој, Милева, не стај ми на муку! Заустављали ме људи по улици у једном другом граду и питали ме да ли сам ја нека Биг мама! :eek::eek:
Ја нисам знала ко је та персона, па сам се распитала. :sad2:
Ако ништа друго, зато морам отићи у плавуше!

Јоој, Милева, не стај ми на муку! Заустављали ме људи по улици у једном другом граду и питали ме да ли сам ја нека Биг мама! :eek::eek:

e pa znači odluka je pala-plavuša

Ako ti nešto znači, jako je dobra osoba privatno, ne znam za ovako... ;)

Ako ti nešto znači, jako je dobra osoba privatno, ne znam za ovako... ;)

Па, значи ми, јер сам и ја мислила да је жена скроз О.К. него ми безвезе да ме мешају са њом.
И сви кажу да лепо пева. По томе би нас разликовали, ја не певам лепо, а волем! :zcepanje:

ovo je moja prirodna boja
262bhci.jpg

a ovo je sadasnja med plava
6z0c9v.jpg

2nsow2h.jpg

sad cu da se farbam za neki dan,pa stavljam svezu slike ;)

Плава, пре неколико година...

Сад.

Да ли да врћем плаву боју, помагајтееее!!!

da, trebas u svjetlije...misliiim gdje ce plavusa da kaze drugacije :lol:;)

iskreno neverovatno koliko si drugacija...
vidjela sam ...cini mi se jos negdje par tvojih fotki...
razlika na svakoj :eek:
na prvoj malo licis na Hellen :)

i svijetlo smedja...neka meksa boja...super bi ti stajala...
definitivno...vecina se slozila za svjetlije...:D:D:D

da ne mislis da je lose s tamnom :zag:
proguta lice...a steta :D:D:D

ja sam sada crvena,trenutno bas bas drecava,,pred nekim drugaricama jos uvek ne smem da se pojavim,mislim da ce da me ubiju kad me vide:lol: elem,postavicu uskoro sliku,nadam se,

mada,ne slaze mi se bas uz odecu (samo crno nosim),i volim tamniju sminku,pa je to preveliki kontrast..moram tu nesto da promenim:confused:,ali mi se boja mnogo svidja:heart:

Плава, пре неколико година...

Сад.

Да ли да врћем плаву боју, помагајтееее!!!

NIKAKO u tu plavu sa prve slike. ako ti se menja, preporucujem neku prirodnu smedju-svetliju u nekoliko nijansi ili kako se to kaze-preliva. ali kod frizera da se odradi, pa koliko da kosta. razlika je drasticna :) u odnosu na kucnu radinost.

nemoj molim te da se "sprzis" u "plavu plavu"

Vanda, sad cu ja lupiti mimo svih :lol:
meni se licno ne svidja ni jedna..plava mi je nekako previse blijeda uz oci a opet tamna te zatvori..
u poslednje vrijeme promjecujem zena sa svjetlim ocima i fenomenalnom nijansom poput natase janjic (ukucaj na googlu :))..prelijepa narandzasta nijansa koje se savrseno uklapa plavim i zelenim ocima a lice otvori do savrsenstva.
pogledaj, mozda ti da ideju

...e ja se danas ofarbala u kesten smeđe....
...kad je prostorije manje osvetljena, izgleda tamno, ali je ustvari na svetlosti
fina braon boja, lepo sija...i mislim da će posle 2-3 pranja, biti odlična...konačno
nađoh boju, da ne vuče na crveno...:super:
...nekako sam zadovoljna, bilo je vreme da se izvučem iz crne.....;)

Back