sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
poshto mi na temi o farbanju kose niko ne odgovara, aj ovde da vas pitam
je l koristila neka od vas l'oreal casting creme farbe?
valjda se tako zovu:think:
znate one bez amonijaka?
Ja ih koristim i jako sam zadovoljna. Kosa mi blista posle farbanja,mirise prelepo,cak mi i frizerka kaze da ne moze da veruje kako moja kosa dobro reaguje na tu farbu. I odgovara mi sto se postepeno ispira boja,pa kad pozelim da malo pojacam boju ja se ofarbam i uzivam u mirisu i sjaju.

I ja zelim da promenim boju kose, ali nisam sigurna da li je pametno. Uhvati mene ludilo ponekad...:lol:pa moram da se farbam, sisam.... bilo sta.

Bila sam crvena, i plava, a sada sam tamno smedja sto je i moja prirodna boja kose.

Sve sto vuce bar malo na crveno mi se smucilo (kao i bilo koja vrsta paz frizure), da se vracam u plavo, odrecici ce me se cela moja familija preko novina :lol: Oni mrze kad sam plava, kazu da mi grozno stoji, a nesto svetlo smedje nisam probala.

A sto se tice farbe, jedina koja meni odgovara je Garnier Nutrisse. Sve ostale mi suse kosu

I ja zelim da promenim boju kose, ali nisam sigurna da li je pametno. Uhvati mene ludilo ponekad...:lol:pa moram da se farbam, sisam.... bilo sta.

Bila sam crvena, i plava, a sada sam tamno smedja sto je i moja prirodna boja kose.

Sve sto vuce bar malo na crveno mi se smucilo (kao i bilo koja vrsta paz frizure), da se vracam u plavo, odrecici ce me se cela moja familija preko novina :lol: Oni mrze kad sam plava, kazu da mi grozno stoji, a nesto svetlo smedje nisam probala.

A sto se tice farbe, jedina koja meni odgovara je Garnier Nutrisse. Sve ostale mi suse kosu
Јао, и мене је ухватила манија да некако обојим косу...не знам како, али импулс је све јачи.:mrgreen:
Пошто сам црнка, помислила сам да не би било лоше да ми фризерка извуче неке црвенкасте праменчиће. Онако, ситно, чисто да дају црвени одсјај.
Али бих онда морала косу да изложим бланшу...а нисам баш нешто у фазону да малтретирам косу толико....жао ми је.:confused:

Ja se samo plasim da cu da odustanem od farbanja i na kraju cu da se osisam

1b7cdc2f70b9c8482be8644bf7044221.gif

A taman je porasla malo

Ofarbala sam se onom L'Oreal farbom, Casting Creme Gloss 8304, na moj tamnosmeđi izrastak je ispala vrlo lepa svetlosmeđa boja, sa lepim zlatastim odsjajem, ali nema ni reči o med plavoj boji kakva je na kutiji. Inače, rekla mi je frizerka da imam zlatni pigment, 'fala Bogu da nije crveni:D

Ofarbala sam se onom L'Oreal farbom, Casting Creme Gloss 8304, na moj tamnosmeđi izrastak je ispala vrlo lepa svetlosmeđa boja, sa lepim zlatastim odsjajem, ali nema ni reči o med plavoj boji kakva je na kutiji. Inače, rekla mi je frizerka da imam zlatni pigment, 'fala Bogu da nije crveni:D

slika, slikaaaaa:hej:
makar mobilnim se slikni...
a shta reche prirodna ti je tamno smedja?
aj bachi pogled na moju prirodnu boju kose, koliko je svetlija od tvoje?:think:

hvala na iskustvima:)
a je l ima neka da je plave nijanse koristila?
kosa mi nije neshto tamna, tamno plava recimo, prilichno lako prima sve tretmane.. sedih nemam josh uvek, da kucnem, pa mi to nije problem...
sad cu naci neku sliku sa prirodnom bojom...
inache sad sam onako plava, na slikama izgleda bash jako svetla, ali nije bash tako...
koristila sam neshto iz avona za posvetljavanje kose i bash sam je posvetlila, a izgleda prirodno, bar meni...
e sad, problem je shto to vishe ne proizvode, a ja ostadoh bez zaliha:(
nikad se nisam farbala, pa mi tako nekako strashno zvuchi:sad2:
volim svoju kosu i ne volim neshto puno da experimentishem, pa me strah da ne zeznem boju:(

attachment.php
Mislim, šta reći. Možda nešto, kao:

"Uh, Majče, kako si neosunčana i bella!":)

slika, slikaaaaa:hej:
makar mobilnim se slikni...
a shta reche prirodna ti je tamno smedja?
aj bachi pogled na moju prirodnu boju kose, koliko je svetlija od tvoje?:think:

Za sličicu ne mogu nikako da izvedem:( Čini mi se da je tvoja prirodna boja kosa svetlosmeđa, bar za dve nijanse svetlija od moje.. 8304 bi ti bila opet svetlosmeđa, ali neka toplija nijansa. Ne verujem da može da izvuče plavo.

Mislim, šta reći. Možda nešto, kao:

"Uh, Majče, kako si neosunčana i bella!":)

to mi nije prirodna boja kose!:rtfm:
:mrgreen:
i naravno da sam neosunchana, kad je slikano pred novu godinu u sred zime:roll:
a i inache sam neosunchana:mrgreen: ne volem solarijum:neutral:

@marina.c i druga i treca slika su moja prirodna boja kose, samo shto zbog svetla drugachije izgleda, ova trece je slikana uveche u kaficu..

to mi nije prirodna boja kose!:rtfm:
:mrgreen:
i naravno da sam neosunchana, kad je slikano pred novu godinu u sred zime:roll:
a i inache sam neosunchana:mrgreen: ne volem solarijum:neutral:

@marina.c i druga i treca slika su moja prirodna boja kose, samo shto zbog svetla drugachije izgleda, ova trece je slikana uveche u kaficu..
Više sam se igrao rečima, nego što mi zasmetala tvoja neosunčana lepota, Majče.
Uostalom, kom normalnom muškarcu bi uopše palo napamet da ti nešto zameri,
pored ovako raskošnog poprsja, koje s ponosom nosiš ispod svoje plave kosice. :p

Mislim da je trebalo da mi se zahvališ za kompliment, lepotice (bella=lepotica),
a ne da se objašnjavaš sa mnom. :)

Back