sve moje kose

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Više sam se igrao rečima, nego što mi zasmetala tvoja neosunčana lepota, Majče.
Uostalom, kom normalnom muškarcu bi uopše palo napamet da ti nešto zameri,
pored ovako raskošnog poprsja, koje s ponosom nosiš ispod svoje plave kosice. :p

Mislim da je trebalo da mi se zahvališ za kompliment, lepotice (bella=lepotica),
a ne da se objašnjavaš sa mnom. :)

pa shvatila sam da je kompliment:zplez: nisam bash toliko plavusha:mrgreen:
nego ja trazila na osvrt na moju prirodnu boju kose i mogucnost dobijanja neke plavkaste prirodne nijanse...
shta se sad objashnjavam opet...
ne umem da primim kompliment, pa to ti je...:rumenka:
fala:cmok2:

...vanda, još samo jednu nijansu plavlje i biće ti super...ne idi u one snežno-belo-blahjane...Posle ćeš nas startovati : A šta mislite o ugradnbji silikona??!:lol:

:zcepanje::zcepanje:
Ма, није могло светлије данас, али ни нећу у јако белу као некад. Шатирана мени најбоље стоји, и најлакша је за одржавање.
П.С. Шта мислите, да ли да уградим силиконе? :zper:

Стоји црнка на обали реке, а на другој страни плавуша. Виче јој црнка:,,Молим те, кажи ми, како да пређем на другу страну?'' А плавуша ће на то:,,Безвезе, па већ си на другој страни..'' :zcepanje::zcepanje:

... kad sam bila baš, baš plava(pre dve godine) , obožavala da pričam (i slušam) vicOve o plavušama...Imam koleginicu(plavušu) koja je samo kolutala očima na to...:lol:
Plavuše su večita inspiracija, i ne smatram to nikakvom diskriminacijom...

Ја била плава неколико година, и само тад сам и волела вицеве о плавушама. После ми нису били занимљиви. Сад ћу опет да их волем... :)

Back