mmicica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Стоји црнка на обали реке, а на другој страни плавуша. Виче јој црнка:,,Молим те, кажи ми, како да пређем на другу страну?'' А плавуша ће на то:,,Безвезе, па већ си на другој страни..''![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стоји црнка на обали реке, а на другој страни плавуша. Виче јој црнка:,,Молим те, кажи ми, како да пређем на другу страну?'' А плавуша ће на то:,,Безвезе, па већ си на другој страни..''![]()

... kad sam bila baš, baš plava(pre dve godine) , obožavala da pričam (i slušam) vicOve o plavušama...Imam koleginicu(plavušu) koja je samo kolutala očima na to...
Plavuše su večita inspiracija, i ne smatram to nikakvom diskriminacijom...

![]()
kratka kosa sad.![]()

zapravo, nije boja, blajhala sam je 15ak minuta

nova bojazapravo, nije boja, blajhala sam je 15ak minuta
za razliku od stare, nije u vampirskom kontrastu sa licem <3
![]()
![]()
smedjkasto crvenkasta u prostoriji, crvenkasto smedja na svijetlu![]()
bas je fino kada vuce malko na neku drugu boju
farbana u jednu nijansu bez tragova bilo cega drugog djeluje izvjestaceno
)Odlicno ti stojiI svidja mi se boja.
Mada bolje da je neki plavi kvadrat stavila. Bolje bi joj stajao. Mada slazem se sa tobom da joj ni beli ne stoji lose![]()

Al neka, lepa nam je ona i sa belim kvadratom nova bojazapravo, nije boja, blajhala sam je 15ak minuta
za razliku od stare, nije u vampirskom kontrastu sa licem <3
![]()
![]()
smedjkasto crvenkasta u prostoriji, crvenkasto smedja na svijetlu![]()

Ovo je sve super
Boje su predivne...ali takve boje uglavnom mogu imati samo osobe cija kosa ima crveni pigment.
no ono čega samse plašila nije se desilo - nije mi se isušila kosa i nije izgubila sjaj
treba ti jos mnoooogo godina da se farbas da bi je isusila 

nikad više neću pričati viceve o plavušama.....nikad više neću pričati viceve o plavušama.....nikad više neću pričati viceve o plavušama.....Стоји црнка на обали реке, а на другој страни плавуша. Виче јој црнка:,,Молим те, кажи ми, како да пређем на другу страну?'' А плавуша ће на то:,,Безвезе, па већ си на другој страни..''![]()