Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.776
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još kada bi to imalo ikakve veze sa stvarnošću u Srbiji bilo bi dobro. Maksi drže Danci , Lidl Nemci, Merkator Ideju i bivši Roodić najveći udeo drže Arapi Aman Turci.., i najveći udeo vlasništva u preduzećima koji rade drže stranci i preko 90 posto bankarskog sektora.Na cenu najviše utiče zatvoreno korumpirano autokratsko tržište.
Sve ostalo je propaganda za naivne.
Ја сам био камионџија у САД. Видео сам и те хипермаркете. Оно има силан избор, али опет је свака храна мање-више иста.Ja sam ziveo u Francuskoj davno i tamo sam rodjen i secam se kao dete koja su to cudesa od hipermarketa...to se ide preko kilometar i nema sta nema.
Mogu i jogurt da stave tako...pa da to su i radili nesto slicno u DIS-u..spuste kao cenu a ono vec istice i jos neki proizvodi.
Ja ono što sam vido po tim hipermarketima nikad vido u srbiji. Zvučnici od mini linije se okreću na daljinski. To bilo pre 30+ godina. A cena smešna hteo da švercujemJa sam ziveo u Francuskoj davno i tamo sam rodjen i secam se kao dete koja su to cudesa od hipermarketa...to se ide preko kilometar i nema sta nema.
Pre nekih 15 godina sam bio opet i svratili u neki ogromni trzni centar ...i sad gledam neke stvari vezano za zilete, interesovao me contour i jos nesto starije i zacudio sam se da su sve imali one dodatke, apsolutno sve sto je nezamislivo u Srbiji da moze uopste da se nadje.Ја сам био камионџија у САД. Видео сам и те хипермаркете. Оно има силан избор, али опет је свака храна мање-више иста.
Не може ту да се направи не знам шта.
To u lidlu pred novaka 800 din kg
Oni tebi pričaju o tescu i šparu? Oni tebi pričaju?!Ja ono što sam vido po tim hipermarketima nikad vido u srbiji. Zvučnici od mini linije se okreću na daljinski. To bilo pre 30+ godina![]()
Ma kakav špar preskupo, samo za bogatašeOni tebi pričaju o tescu i šparu? Oni tebi pričaju?!
Pa radiće. Što, da se ne plaše moćne države Srbije?Ma ti potrošiš moj pasulj....stavi 100 evra da će merkator raditi i za 2 meseca...![]()
Može da kupuje svako.Zar Merkator nije za firme, tamo ne moze svako da kupuje.
Još kada bi to imalo ikakve veze sa stvarnošću u Srbiji bilo bi dobro. Maksi drže Danci , Lidl Nemci, Merkator Ideju i bivši Roodić najveći udeo drže Arapi Aman Turci.., i najveći udeo vlasništva u preduzećima koji rade drže stranci i preko 90 posto bankarskog sektora.
A da pomesao sam sa Metro.Pa radiće. Što, da se ne plaše moćne države Srbije?![]()
U metro sada može bilo ko. Ja davno imao karticu desetine ljudi pozajmljivalo od mene pa mi se posle zahvaljujuA da pomesao sam sa Metro.
Cuo sam za te kombinacije.U metro sada može bilo ko. Ja davno imao karticu desetine ljudi pozajmljivalo od mene pa mi se posle zahvaljuju![]()
Srbija je teska debilana, posebno BG.Ljudi, evo me na proputovanju kroz Srbiju, i stvarno ovo sto vidim je da su cene jače nego u Nemačkoj.
Ranije je u Srb bila skuplja hrana i garderoba, ali je kafana bila jeftinija.
Sad je kafana ista, ako ne i skuplja.
A prodavnice su daleko skuplje.
Smiri se, popi nešto.Srbija je teska debilana, posebno BG.
Ljudi utripovali da nesto posebno nude i nadrkali cene za ono malo poluretardirane dijaspore koja se jos nije opametila.
O cenama kvadrata da i ne pricam.
Hoce to u mafijaskoj drzavi gde se ne trazi poreklo novca i gde drzava valja drogu.
Otvoreni Balkan, od Srba resio da napravi šiptariju.
Nadao sam se zatvorskoj ćeliji, a sad sam vise za opciju️
za to žvaljavo
![]()
Zahvali Đilasu i Šolaku.Danas sam isao u Lidl.
Sve je skuplje!
Za šta je dobra srbija konkretno?Србија је још и добра какве су остале државе. У Хрватској имате Spar, Konzum, Lidl и Müller. Већина супермаркета и робних кућа је у страном власништву.
Даљим отварањем тржишта и приближавањем ЕУ биће све мање и мање домаћих ланаца и предузећа јер неће моћи да се такмиче са странцима, који имају већи капитал.
Био сам у Хрватској у јуну месецу. Све је скупље у самопослузи него у Србији. Једино шта је јефтиније је гориво на пумпама.
Kako možeš tako nešto da izvaljuješ kada je u hrvatskoj kilo mesa tri puta jeftinije nego u srbiji?!??Био сам у Хрватској у јуну месецу. Све је скупље у самопослузи него у Србији. Једино шта је јефтиније је гориво на пумпама.
Обишао сам Spar, Konzum, Müller и Lidl. Ништа није повољније него код нас у Србији. Уз то морам да додам да нисам био на мору, нити на летовању, него у унутрашњости где туристи не иду, те су и цене ниже него на Јадрану.
Тако што сам био тамо и куповао у њиховим самопослугама. Скупље је. Потрошио сам више новца него овде. Ни ресторани нису јефтини.Kako možeš tako nešto da izvaljuješ kada je u hrvatskoj kilo mesa tri puta jeftinije nego u srbiji?!??
Pogledajte prilog 1782667