Sve i svasta...za sve mame, tate, trudnice, bivse trudnice, tinejdzere, svekrve..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vežbali nismo, zaspali smo oboje. :(
Sinoć smo gledali "Knight and day" sa Tom Kruzom i Kameron Dijaz, a u subotu smo gledali 2 filma: "Salt" sa Andjelinom Žoli i "Social networks", priča o nastanku Facebook-a.
Sva tri filma su super!:super:
A pre toga nisam gledala film sigurno godinu dana. Mislim, ceo film, pošto bih uvek zaspala posle 10-15 minuta.:rumenko:

Pocele su pripreme za ekskurziju...idu u cetvrtak u Nis,Nisku banju i posetu Djavoljoj varosi na tri dana.Juce je mm bio na roditeljskom gde je naravno bilo predavanje roditeljima sta deca ne smeju da rade ili nose.Ajde to u redu nema alkohola,nema skakanja po hodnicima,iskakanja kroz prozor...nego sam se bas iznervirala jer su im promenili marsutu...nece obici ni pola onoga sto su trebali.U sustini njima je to super ali opet sta onda mi placamo :confused: Uz nastavnike idu i direktor skole i dva coveka iz obezbedjenja...e sad mi je jasno zasto je ta ekskurzija 9.500,00 i zasto niko ne ide gratis :roll:

baš preterano kad malo razmisliš šta oni dobiju za tih 9500 din. :think: neka je noćenje sa klopom oko 2500 (mada bi trebalo i manje s obzirom na broj dece) x 2 noći = 5000 din + 2000 troškovi prevoza po detetu (opet bi trebalo mnogo manje da iznose) = 7000 din, gde je onih još 2500 din? :dontunderstand:
pretpostavljam da nemaju neke vodiče koje treba dodatno plaćati ili eventualno neke karte za muzej ili dr. strašno koliko škole zarađuju na tim ekskurzijama

..moja cerka se skoro vratila sa (male) maturske ekskurzije, tri dana dva nocenja,
pozarevac, golubac, karatash, djerdap, kladovo, rajkova pecina (majdanpek) - 6.950din (agencijska ponuda je toliko)
(smeshtaj, dva puna pansiona, prevoz, sve ulaznice (galerija barili, manastir tumane, hidroelektrana, dve diskoteke))
gratis jedan uchenik po odeljenju, vodich, lekar,
plus dnevnica razrednoj 500din/dan = 8.450 dinara..
..placanje u pet rata..

Poslednja izmena:
Dobar dan...

4402kafa-2jpgt1-1.jpg

Cao drage moje...evo da se javnem na brzaka....danas smo bili na krstenju naseg malog rodjaka Djordja:)super smo se proveli,Nikola je bio fantastican,u crkvi je igrao dok je pop pevao:) i hteo je da ljubi ikone:heart:a u restoranu je svo vreme igrao i isao za bratom i zvao ga Djodje:)
Nisam stigla sve da iscitam,vidim da ste pisali o filmovima...i mm skinuo skoro film Salt i moram vam reci da je super:super:
Ljubim vas sve,nadam se da ste dobro:cmok:
Nikoli je zapusen nos,spava nemirno,pa moram da ga nadgledam.

Dobar dan!
Dugo me nije bilo ovde,a l to sad nije bitno.
Ono sto je bitno da je dosta bisera nase dece kopirano pod nekim drugim nikom na nekom drugom forumu. Detalji su na temi pffffuff na Zenama.
Koliko sam shvatila, pretraga nije bila iscrpna, rezultati su slucajni
Postoje dakle ljudi koji sklapajuci delove sa ovog foruma prave svoje lazne identitete na drugim forumima
Ne pozajmljuju zivot jednog forumasa, vec prave ceo lazni identitet sklapajuci delove svih nas...ukljucujuci nasa zamimanja, decu, muzeve, decije bisere. Takodje, ima i onih koji grade svoj IQ na proizvodima intelekta drugih ljudi.

Sto ce navesti svakog imalo razumnog na pitanje: ima li i medju nama takvog ili takve

mislite o tome

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back