Sve i svasta...za sve mame, tate, trudnice, bivse trudnice, tinejdzere, svekrve..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ja se sve nakanjujem ali nekako mi mrsko da gledam anoreksicnu zenu od nekih 40-ak kila kako rusi sve moguce i nemoguce zakone fizike..i pravi picvajz..gledala sam je u wanted i bilo mi dosta...mada mozda i odgledam..

Nemoj da mi diraš Anđu...:evil: :lol: Šalim se...ne ložim se ja na nju baš toliko, ima i boljih. oOno što jest-jest ima scena za crtani film, ali generlno film je dobar, radnja naročito.

Dobar dan!
Dugo me nije bilo ovde,a l to sad nije bitno.
Ono sto je bitno da je dosta bisera nase dece kopirano pod nekim drugim nikom na nekom drugom forumu. Detalji su na temi pffffuff na Zenama.
Koliko sam shvatila, pretraga nije bila iscrpna, rezultati su slucajni
Postoje dakle ljudi koji sklapajuci delove sa ovog foruma prave svoje lazne identitete na drugim forumima
Ne pozajmljuju zivot jednog forumasa, vec prave ceo lazni identitet sklapajuci delove svih nas...ukljucujuci nasa zamimanja, decu, muzeve, decije bisere. Takodje, ima i onih koji grade svoj IQ na proizvodima intelekta drugih ljudi.

Sto ce navesti svakog imalo razumnog na pitanje: ima li i medju nama takvog ili takve

mislite o tome

Provalio sam nešto slično pre izvesnog vremena na forumu B92. Lik se registrovao tamo mojim nekadašnjim korisničkim imenom i otvarao iste teme kao ja i iste uvodne postove sa drugog foruma. Koja je to bolest, ***. Procunjaju tamo-vamo, od par likova sklope jednog i pretpostavljam da im je veliko zadovoljstvo biti neko drugi u virtuelnom svetu kad su već u realnom trube. Bolesnici. A s druge strane sretao sam na novootvorenim forumima onih koji su zbrisali kao sa krste krađu tema i uvodnih postova, čisto da se nešto nalepi da ne zuji prazno, bez navođenja odakle je preuzeto i slično. Al' to je obično klinačka rabota.

Npr. ti se sad dopisujes samnom, verujes mi, mislis da znas ko sam, pokazujes mi slike svoje dece, mislis da sam dobronamerna
A ja sam neko ko ne postoji
E o tome pricam

I ti saznas da je neko na nekopm forumu u Tadzihistanu rekao da ima dva, Luku i Milosa, sa sve slikama tvoje dece?

Reci ces, nek ide zivot, pristala sam na to?
:eek:
hebote...nisam ja bezveze izbrisala slike iz albuma..
moram da svratim na zene...nego ima li pretpostavke o kome se radi...mislim... to se da proveriti..

Npr. ti se sad dopisujes samnom, verujes mi, mislis da znas ko sam, pokazujes mi slike svoje dece, mislis da sam dobronamerna
A ja sam neko ko ne postoji
E o tome pricam

I ti saznas da je neko na nekopm forumu u Tadzihistanu rekao da ima dva, Luku i Milosa, sa sve slikama tvoje dece?

Reci ces, nek ide zivot, pristala sam na to?

Ne moram uopšte ja tebi da pokazujem slike. Onog momenta kada sam ih stavila na internet one postaju dostupne svima bez mog znanja. Džabe sve zaštite i ostalo kad danas svaki drugi klinac zna da probije i mnogo ozbiljniju zaštitu. O tome pričam.

Ne moram uopšte ja tebi da pokazujem slike. Onog momenta kada sam ih stavila na internet one postaju dostupne svima bez mog znanja. Džabe sve zaštite i ostalo kad danas svaki drugi klinac zna da probije i mnogo ozbiljniju zaštitu. O tome pričam.

OK. Ja sam smatrala za korisno da podsetim da su manijaci oko nas. Vi to vec znate, dzaba sam se trudila.

Sve sam iscitala...nemam komentar...i sad odo na spavanje.
Sve sto je radila,pisala,komentarisala na njenoj je dusi ma gde god da je i ko god da je.
Moj zivot je samo moj i nemam zasto da ga se stidim.
Necu da je zalim...jer ni mene niko ne zali.Svakome je njegova muka najveca ;(

Laku noc...ljubim vas :zag:

.....samo mogu da prepišem sve....

.....laku noć...:zag:

Je l' bre Anabelo, pa kog nagovori da mi obriše temu Pufff pre neki minut, ili kako se već zove....stigoh do 20-te strane i stvarno puff i nema je tema...a bilo je baš zanimljivo...:evil: ..Sad sam se naljutio, ako ja krenem da te analiziram od prvog posta mož' bidne još opasnije..:rotf:

Inače, nisam ni malo iznenađen koliko su ljudi površni i kako im očigledne stvari promaknu ispred nosa, al' mi nikako ne ide u glavu da ne shvataju koliko se fejkova vuku po ovim forumuma. Samo sam ispao iz štosa, nemam ni želje ni volje da povatam ko je ko posle dvogodišnje forumaške pauze.

@affrodita, čini mi se da je tebe na onoj temi zanimalo kako je moguće da ti se vidi album na facu, pa evo ovako. Ukoliko ti je WALL dostupan onima koji ti nisu prijatelji, dosta je da ti okrene postove do trenutka kad si izbacija slike, klikne na neku i može da prelista ceo album. A ukoliko de se desi da je album nedostupan dovoljno je da se u linku promene par karaktera vezana za ID albuma, odnosno da se kod koji označava zabranu promeni u kod za dozvolu. Uopšte ništa nije sigurno na fejsu niti bilo gde. Slično je i sa forumima. Sve što se napiše, svako slovo, svaki PP, svaka slika apsolutno je dospupna administratorima i može se podesiti da ostane na serveru bez obzira što je korisnik izvršio brisanje iste. Takođe je na administratorima koliku će dozvolu dati moderatorima u vezi toga. Postoji niz alata za to. Ovo sve govorim kako neko ko je bio vlasnik sajta i foruma i potpuno neupućen ušao u celu tu priču. Malo mi je trebalo da skontam kako to radi u pozadini, i sam se krstio i čudio kako od privatnosti nema ništa iako sam uvek bio nepoverljiv prema svemu tome. I bio vrlo zabrinut kad sam skontao da ko zna ko je čitao moje PP po raznim forumima.

Poslednja izmena:
Znaci stavili smo tacku na puffff temu,obrisana je...idemo dalje da nas i ovde ne bi brisali (ja sam svoje rekla i necu se ponavljati).

Dobro jutro devojke... :kafa:
Ispratila sam Miru na ekskurziju pa skuvala kafu...ne vraca mi se u krevet.Milica spava,a juce smo bili na kontroli i od ponedeljka u skolicu :super: a ja nadam se da cu napokon otici u bolnicu.
Mada,mama mi je opet jako lose.Juce sam bila kod nje isla malo da joj pomognem i spremim i sad jedva cekam ponedeljak jer ide kod dr na kontrolu pa da vidim sta ce reci i sta dalje :(

Dobro jutro! :kafa:

Hajde vi sad meni recite ko je Andreja Ančić sa kojom je par vas odavde prijatelj na Facebook-u pošto ja nemam pojma, a nije se udostojila ni pola reči da napiše.
I oduvek me nervira kada mi neko pošalje zahtev za prijateljstvo bez pola reči i ovde i tamo, a ja treba da gledam u pasulj odakle se znamo. I pritom naravno nema ni jedne fotke u profilu i samo ima prijatelje sa Krste.:besna:

Tićo, ja ne verujem nekome ko nema ni jednu zajedničku fotku sa svojom decom i iseca fotke. A to što su i mnogi drugi posumnjali je prosto naučna fantastika.:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back