Sve i svasta...za sve mame, tate, trudnice, bivse trudnice, tinejdzere, svekrve..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci, i ovde su zene poverovale u onu pricu.
Da sam izmisljala, lagala, tudju decu predstavila kao svoju...

Ja se kunem u najmilije, nije istina. Sve sto sam ovde napisala, tacno je.

Nema veze...

ja ti verujem
ne znam što, ne znam ni dal treba da objašnjavam zašto, al bar ovde na forumu ti je priča povezana, ujedinjena
i ja sumnjam na jednu osobu koja postuje na ženama da je ona uradila c/p svih postova sa krste na druge forume al neću da je imenujem jer nemam čvrste dokaze
ta osoba nisi ti

dobro jutro,
šta se to dešava, pokušavam da uđem u trag ali ne razumem. jel može neko da mi objasni šta je to pisalo na Ženama, baš ste me zabrinule

a sad nešto drugo da pitam, vidim da sve hvalite Probioimunokid i ja juče odem u apoteku da kupim za Tinu pošto smo ranije koristile neke druge vitamine za imunitet, ali me zbuni kada sam pročitala da su to neke bakterije koje regulišu neznam šta i to me podseti na probiotike za regulisanje crevne flore pa se pitam kakve to veze ima sa podizanjem imuniteta. ja sam mislila da je to neki proizvod koji sadrži vitamine i da na taj način podižeš imunitet. šta je to u stvari?

Znaci stavili smo tacku na puffff temu,obrisana je...idemo dalje da nas i ovde ne bi brisali (ja sam svoje rekla i necu se ponavljati).

Dobro jutro devojke... :kafa:
Ispratila sam Miru na ekskurziju pa skuvala kafu...ne vraca mi se u krevet.Milica spava,a juce smo bili na kontroli i od ponedeljka u skolicu :super: a ja nadam se da cu napokon otici u bolnicu.
Mada,mama mi je opet jako lose.Juce sam bila kod nje isla malo da joj pomognem i spremim i sad jedva cekam ponedeljak jer ide kod dr na kontrolu pa da vidim sta ce reci i sta dalje :(

micice, otiđi na operaciju, ljubim te ja
platite nekome nek brine o mami dok se ti ne oporaviš
jeftino može da se nađe, nadam se...

dobro jutro,
šta se to dešava, pokušavam da uđem u trag ali ne razumem. jel može neko da mi objasni šta je to pisalo na Ženama, baš ste me zabrinule

a sad nešto drugo da pitam, vidim da sve hvalite Probioimunokid i ja juče odem u apoteku da kupim za Tinu pošto smo ranije koristile neke druge vitamine za imunitet, ali me zbuni kada sam pročitala da su to neke bakterije koje regulišu neznam šta i to me podseti na probiotike za regulisanje crevne flore pa se pitam kakve to veze ima sa podizanjem imuniteta. ja sam mislila da je to neki proizvod koji sadrži vitamine i da na taj način podižeš imunitet. šta je to u stvari?

Što nisi pitala u apoteci?

ma i ja bih najradije tako, i tako sam naučena da vitamine treba uzimati u prirodnom obliku, ja kako dete nikada nisam pila gotove vitamine ali šta da radim kad tina neće da jede ni voće ni povrće. voće još ponekad i uzme, 2 mandarine i 2 parčenceta jabuke u nedelju dana ali od povrća baš ništa. toliko se nezdravo hrani da ne znam šta da radim sa njom, pod tim mislim da jede samo sredinu od hleba, parizer i kečap. jedino dobro je što jede supicu, ponekad prženo jaje, voli špagete i jogurt. nije da joj ja to dajem ali ako mi dete već ceo dan ništa ne pojede šta ću moram joj barem dati ono što hoće.

Neće ni ovaj moj. Ali to od skoro. Počne da pljuje, a ako ga nateramo da proguta, počne da se davi i kreće da povraća.:besna:
Oduvek je bio manipulator.
Onda se ja zainatim i ne dam mu ceo dan ništa da jede. Da vidiš kako uveče jede sve kao Kareli.
Doduše ja mogu njega da pustim da bude gladan jer se fino popunio pa računam da mu neće ništa biti.
A to izmišljanje sa hranom je naučio u vrtiću.:roll:

Neće ni ovaj moj. Ali to od skoro. Počne da pljuje, a ako ga nateramo da proguta, počne da se davi i kreće da povraća.:besna:
Onda se ja zainatim i ne dam mu ceo dan ništa da jede. Da vidiš kako uveče jede sve kao Kareli.
Doduše ja mogu njega da pustim da bude gladan jer se fino popunio pa računam da mu neće ništa biti.
I moj je poceo od skoro da bas pljuje hranu i to jako cesto.
A ja mislila da u vrticu nauce da jedu sve :rotf:.

Poslednja izmena:
Onda se ja zainatim i ne dam mu ceo dan ništa da jede. Da vidiš kako uveče jede sve kao Kareli. Doduše ja mogu njega da pustim da bude gladan jer se fino popunio pa računam da mu neće ništa biti.

Ovo ne pali sa tinom. Ta ne bi jela ništa mesecima

Nego niko mi nije objasnio šta se to dešavalo na Ženama

Ćao društvo :cao:
Ja uhvatila 5 minuta pauze na poslu i naravno odma ravno na Krstu ... i naravno shvatim da sam opet propustila zanimljivosti - nestade Ufff pufff pre nego što sam ja uspela i da primetim da je postojala :aha:

Tamara, imaš na sajtu Ivančić i sinovi da skineš sve o tom Probiokid... to u jeste probiotik, nisu vitamini, a ideja je da kad stomak dobro radi onda je organizam mnogo jači i imunitet bolje šljaka, samo što ja to ne umem lepo stručno da objasnim. Za sintetičke vitamine sam vrlo sumnjičava dal išta pomažu - čitala sam da čak postoje istraživanja koja dokazuju da je efekat istih čista 0.

Inače i moje dete bi često da živi od sredine hleba, supice i kiselog mleka... Mada se u polednje vreme nešto sam počeo javljati da hoće da jede što i mi .... pu pu pu... da ne ureknem. Jedino sa voćem zabušava 100% i u to ime sam ja, kad sam skapirala da kad je bolestan ćuti i popije sirup kad mora (iz one merice od bebi Eferalgana) počela 3 puta dnevno u tu mericu da mu cedim voće i ponekad stavim malo meda i uvaljam mu kao moooooora sirup da se popije.... nije neka količina, ali bolje išta nego ništa.... a on ćuti, mukica, i pije narandžu i jabuku samo tako.

drage moje,evo mene napokon...vratila se kući sa probe,i usput uplatila internet..upravo sam prepodne pričala sa Eli i kukala kako mi ne leže uplata na račun,pa sam bez para,i kada ono dobijam sms od banke da su uplatili putni trošak,jejeje...odmah sam otišla da uplatim internet...nemajka ja,umesto da nešto kupim detetu...
nego čitam tu nešto o Tići i ništa ne razumem..ajd neka i meni neko pošalje objašnjenje o čemu se radi...ja sam pre nego što su oni otišli za Francusku pričala sa njom telefonom,i slale sms nekoliko puta...i sada mi ništa nije jasno šta se izdešavalo,pošto me nije bilo jedno 2 nedelje...

inače smo okej,poluzdravi,ovaj vrtić me izluđuje...ali eto šta da radim,Gabriel malo zdrav,malo bolestan pa sve tako u krug...

a o Budimpešti vam pričam ovih dana,kada budem imala malo više vremena....

ljubite decu...

Tamara, imaš na sajtu Ivančić i sinovi da skineš sve o tom Probiokid... to u jeste probiotik, nisu vitamini, a ideja je da kad stomak dobro radi onda je organizam mnogo jači i imunitet bolje šljaka, samo što ja to ne umem lepo stručno da objasnim. Za sintetičke vitamine sam vrlo sumnjičava dal išta pomažu - čitala sam da čak postoje istraživanja koja dokazuju da je efekat istih čista 0.

Pa tako sam i skapirala a mislila sam da je sasvim nešto drugo. Možda se ipak odlučim za Pikovit ili nešto sl.

Micimacko dobrodošla, kako je bilo?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back