Wenerica
Poznat
- Poruka
- 7.400
mi smo već izvadili ljekarsko uvjerenje....stolica,urin, bris grla i nosa i to je to...
nismo vadili krvnu sliku...
nismo vadili krvnu sliku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

radimo lekarski,juce smo radili bris grla i nosa i stolicu smo predali na analizu,sad cekamo rezultate,pa ponovo kod dr po uverenje...nadam se da ce u skorije vreme krenuti u vrtic,jer svi radimo stvarno nam je kriticno za cuvanje,jedva se uklapamo....

Kupila je polovne knjige danas u skoli za 1500 din. sto je super.Treba samo da uzmemo matematiku i engleski.

jutros kad sam mu patofne obula kaze mama otvori vrata posto su drugari bili na terasi a je i on hteo da utrci da se druzi
..inace kazu da je juce bio dobar zna da se potuce
al se sve nadam da ce ga to proci...ne da dete svoje stvari pa to ti je ne znam na koga je pravo da vam kazem
na sebe sto bi se rekolo hehe a onda je dete uletelo na terasu posto sam mu vrata otvorila i nije me ni pogledao
znaci ne zanima ga mama vise smrrrrrc...ali smo se pre vrtica izmazili i izljubili moram priznati posto ga ne vidjam celoga dana onda je to tako ...moramo nas mali ritual ujutru da sprovedemo 

Kameron ne kapiram, ti si sedela tamo sa njim sat i po u sobi?
Meni su rekli samo da ga ostavim na 2 h za pocetak niko nije pominjao moje ostajanje...
Inace danas sam zavrsila onaj lekarski karton, bez po muke, bez dovodjenja deteta bez ikakvih nalaza, jedno sam morala zbog toga da izadjem s aposla jer je moralo u tu smenu...
i meni je drago da napokon mogu malo i ovde svratiti.
), тема је одавно прешишала 20000 постова и требало би да се затвори јер је постала превелика.