Sve i svasta...za sve mame, tate, trudnice, bivse trudnice, tinejdzere, svekrve..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba mi Compete Idiot's Guide za ovo :malav:

ma ništa, naseckaš još malo luka, malko ulja ili masti, samo malo pošto je već zamašćen i još malo mesa, da se proprži (slaninice, npr :mrgreen: )
naliješ pasulj i pravac rerna, samo dok provri unutra.....da viš što je to dobro :ok:
a moja majka i ne dodaje ništa, samo nalije u šerpu i u rernu
isto lep ispadne :ok:

E tako...sad moze kafica.
Ima li koga da mi pravi drustvo?

2034_SOLJA_hf.jpg

Dobro veče!

Prođe još jedan divan sunčani dan proveden u šetnji. Ovaj put smo poveli i tatu pa je bilo više sedenja tj.on je sedeo i pio kafu, a ja sam se verala sa decom po klackalicama i ljuljaškama i u trku srkala kafu i bilo mi je leeeepoooo :zaljubljena:

A onda pravac druga baka, popili i tamo kafu, naručili picu, ostavili Luku do sutra, došli kući i stavili Miloša na spavanje pa uživanje u miru i uz muziku. :worth:

Dobar dan! :kafa:

Ja sam sinoć zaginula kako skoro nisam. Mm skinuo 2 filma sa neta pa smo gledali i legli tek u 2h. I kad se jutros Miloš probudio, mm ga sredio i odneo dole, a ja nastavila da spavam.:klap:
Sad mm drema, a ja čekam podne, da Milošu dam užinicu i da nas dvoje doručkujemo:rumenko: pa palimo napolje i posle ćemo otići po Luku.

A malo pre sam saznala da će Gibonni držati koncert u Subotici 1.decembra. :super:

Sto sam smorena danas. Nedelja je a ja sedim kuci. Sama.
Mm izveo devojcice u grad dok sam se ja kupala... Pobegli mi... To je zavera protiv mene, garant :evil:

I sada ce sigurno negde da rucaju, a to sto sam ja kuvala, nema veze...

e stravrno bezobrazluk
mislim voLem i ja ove moje da otperjam, ali da se jave, ***

ali, valjda su hteli da te iznenade
ko zna , možda ti donesu nešto, npr picu i sl

sha te briga ostavi ručak za sutra

Poslednja izmena:
Cao drustvance..mi smo sad dosli iz grada,vreme je divno...mm i ja seli u jednu bastu na kaficu,a Nikola je trckarao oko nas:)prava idila,bas sam uzivala:)
Nego ne znam sta da radim sa Nikolom,samo sto je ozdravio,opet je slinav:(pio je mesec dana pikovit,za imunitet,ali eto nista mu nije pomoglo da se ne razboli opet...prijateljica mi rekla da kupim kapi propolisa i sipam mu u sok.Sta mislite,jel dajete vi to deci,jel pomaze?ona kaze da s vremena na vreme to sipa detetu u sok i da skoro nikad nije bolestan:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back