Sve i svasta...za sve mame, tate, trudnice, bivse trudnice, tinejdzere, svekrve..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ćao tamara!evo na brzinu da odgovorim pošto moram da se vratim uskoro na probu..otišli smo na gostovanje sa pozorištem tamo u jedno pozorište,i igrali Čovekovu tragediju...a u isto vreme su dvoje moje dece iz glumačkog studija imali snimanje sa Andželinom Žoli,koji snima jedan bosanski film u Budimpešti...još pre mesec dana su moja deca imala audiciju za te uloge,i eto od 3,dečaci iz mog studija su dobili 3 uloge,i imali su 2 dana snimanja sa Andželinom,i imaju jako lepe uspomene...veoma sam ponosna na njih,pošto se u ovim prilikama vidi koliko zaista vredi taj rad sa njima,kod ovakvih rezultata se vidi ta neprocenjiva energija koju dajemo jedni drugima...i eto tako...sve je prošlo super,i baš sam zadovoljna sa tim trodnevnim izletom u Peštu..
kako je Tinica?nadam se da nije bolesna...

Jao Micimacko, pa to je šou!
Čula si se sa Tićom telefonom??? Odoh da javim špijunima.:lol:
Nemoj se čuditi ako te zaspu pp-i.

O'š ja da ti dam moj br telefona i da te ubedim da sam žena i da imam petoro dece...Uvalim slušalicu mojoj ženi i pravimo šou, ja joj sufliram ona glumata.
A ako nađeš nekog ko je video gospođicu sa fotki uživo, onda je to drugi padež..;)

Dobro vece...evo palacinke...obecala sam ih ;)

images

Mici,lazy :zag: pa gde ste bre zene...ja sad ovih dana redovno na forumu,a vas nema :(

Ne stižeeeeem :besna: baš me nešto stiglo sa svih strana - polu-prehlađena sam već duže od mesec dana, pa nemam energije i sve nešto na pola uradim, kao završiću kad ozdravim... al oteglo se... nikako da ozdravim a obaveze neće da čekaju :dash:

Sram te bilo, ko zna čije ti to plačinke kačiš a predstavljaš ih kao svoje! :evil: :mrgreen:
vrpvg6.gif

:hahaha::zcepanje::hahaha::zcepanje::hahaha:

Pa ne bi trebalo... al rekli mi i da ne mogu primiti pod tom temp. Ma poludeh, sad ako dobijem dzabe sve do sad... u pm i ja i sve.
Bas sam nervozna, sad hiljadu misli u glavi...

Batali nervozu - tako bolest brzo prođe - gledaj neku dobru komediju ili tako neku tra la la mozgorasterećujuću zabavu nađi... kao forum npr :malav:

Cao, drustvo...
Samo da se javim, nisam dugo...mada ponekad vas procitam malko:)
Bila sam do juce u totalnoj panici oko neke budze na slepoocnici, ali izgleda je bezazleno, mada su sumnjali na najgore...Htela sam i na forumu da kukam, ali ipak nisam htela da vas opterecujem. Trudila sam se da budem pozitivna, ali neminovno i crne misli prolaze kroz glavu. Onda covek shvati koliko je srecan kad je zdrav...a to tako cesto podrazumevamo...
A kec na 11, muz mi se bas gadno usinuo, tako da je detence cesto kod bake i deke.:(
Od danas radim i vracam se u normalu. Mali dasa nas uveseljava svaki dan...pravi je veseljak, prica sve vise, vec ima i svoje male bisere. Neumoran je, samo trci, staje jedini kad gleda crtace:D

Nesto sam procitala da se digla frka oko toga da li je Tijana stvaran lik i bas mi je sve to malo "creepy"...Neke stvari tu zaista deluju bajkovito, ali moram priznati da ja naivna i dalje ne mogu da verujem da ta osoba ne postoji:eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back