kameron
Poznat
- Poruka
 - 8.247

angi..bilo na zenama na temi pfff..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)

meni su bili cudni silni ruckovi..![]()

Kameron,
Gledala sam malo tu temu, dosta je konfuzna...a za slike ne kapiram o kojim pricaju...
Meni su cudni bili padezi i jos neke stvarcice...
..ja sam vec rekla i ponovicu - ja brate svima verujem kad pishu..
..i nije mi bilo chudno shto je pravnica sa govornom manom, ima i nepismenijih medju visokoobrazovanim..
..i nije mi bilo chudno shto je puna k'o brod, narochito zbog nonshalancije kojom je treskala troshkove
kao da je za zvake troshila, to jeste odlika onih koji oduvek imaju previshe..
..i nije mi bilo chudno shto je svashta stizala uz decu - i ja sam.. (..'ebote, sad ni meni nece niko da veruje..)
..i moja majka je vozila samu sebe na porodjaj, sa sestrom..
..i tako..
..e - znate shta mi je jedino bilo chudno i neverovatno, ali sam mislila da je greshka u kucanju:
to shto je klara za prvih mesec dana dobila dva i po kilograma..
..koji sam ja frik..![]()

Ja sad u sve sumnjam....
Znas sta.... i ja mogu da postignem skoro sve uz decu (malu naglasavam) ali ne mogu i da budem moderator na forumu...
...ovde je bila previse cesto da bi mogla postici i da kuva, cisti, obilazi crveni krst, kozmeticare, spasava muza od otmicara...

Ma da, prosto da te bude sramota tvoje lenjosti![]()
Kemerun, kako beba? Koliko ima sad?

Cekaj, a kako se zna da nisu njene slike?
kakvih sad otmicara??![]()

Ja sad u sve sumnjam....
Znas sta.... i ja mogu da postignem skoro sve uz decu (malu naglasavam) ali ne mogu i da budem moderator na forumu...
...ovde je bila previse cesto da bi mogla postici i da kuva, cisti, obilazi crveni krst, kozmeticare, spasava muza od otmicara...

otkrila fibi..nasla iste te slike na kojim su neke sasvim druge zenske
otkrila fibi..nasla iste te slike na kojim su neke sasvim druge zenske
jok,izgleda sam to propustila...![]()