електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Сад за те угоститељске смерове треба да будеш ем одликаш ем здрав као космонаут. Претераше га бре..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Najvažnije je da je Jovan zadovoljan.inače, Jovan je upisao Politehničku školu, smer Izvođač instalaterskih i završnih građevinskih radova
traje 4 godine.
Prva želja mu je bila kuvar u Subotici, druga kuvar u Vrnj. Banji, ali nije tamo upao
treća želja mu je bila poslastičar u Vrnj Banji, ali na lekarskom su mu našli da ne razlikuje nijanse zelene boje
i onda ne može
na kraju, ovo je ispalo super.
zadovoljan on i
![]()
Najvažnije je da je Jovan zadovoljan.
Čestitam!!!
Можда ће и боље да заради у грађевинској струци. Кувара сад има, не зна се.
Ja se iskreno nadam da je Jovan zadovoljan jer je na kraju upisao skroz nešto deseto od onog što je želeo.

Aleve paprike nije bilo,ali masti i luka jeste. Najeli se vrućeg leba što su sami mesili i nosili kod pekara da im ispeče,pa čučili tamo i gledali kako se diže testo i kako se peče. Na kraju je rekao. volim ja testo,ali je tamo uvek jako vruće,neću biti pekar. Ahahaahaha.
Hahaha, Mici. Da kod pekara je vrućina.
Moja ćera je ranije govorila da ne može da odluči da li da bude prodavačica sladoleda ili pilot, pošto voli i da leti avionom, a voli i da jede sladoled![]()

Jeste Vexy,pored mora puno toga je u planu. Prvenstveno sada selo,i uživanje u svim čarima istog. A u avgustu će ići nedelju dana na robotiku,pa onda idemo na more. A u međuvremenu na selu Biserno Ostrvo,Tisa,voćnjaci,konji i kočije itd.
Kako ćete vi provesti leto?