Zuji Zolja
Domaćin
- Poruka
- 3.567
Mi se još uvek sunčamo i obilazimo grčka sela, a do kad videćemo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eli a momci neće na ove letnje aktivnosti za decu koja se organizuju u NS? Zaista ima sve i svašta za svačiji ukus i još za džabe.
Mi se još uvek sunčamo i obilazimo grčka sela, a do kad videćemo...

To je solunska oblast, najbliže veće mesto je Asprovalta.

Važi Domaćice.
Najlepše plaže su uglavnom izvan naseljenih mesta pa se do njih stiže jedino kolima, a znam da vi volite da budete na jednom mestu ako se ne varam.
Pa ćemo u skladu sa željama odabrati da budete zadovoljni.![]()

Čak nećemo ni ići autom. Tako da ćemo pokušati da nađemo neko mesto sa lepom plažom. Skresan nam je budžet za odmor ove godine, samo tako.![]()
Ajd, kad budeš imala opcije, javi se. Mi smo na Sitoniji preko 20 godina, znam svaki ćošak, U jednom mestu spavamo i šetamo uveče a svo ostalo vreme provodimo po različitim mestima. Dosta imam Grka poznanika na tom terenu pa sam od nih dobijala savete za neke plaže i mesta za obilazak. U zavisnosti šta tražite,preporučiću vam mesto
Naći će se za male pare, lično ću da se angažujem, ja uživam u tome.Čak nećemo ni ići autom. Tako da ćemo pokušati da nađemo neko mesto sa lepom plažom. Skresan nam je budžet za odmor ove godine, samo tako.![]()
Teško podnosim vrućinu i jako sunce. Kupanje samo ujutru i uveče
Ja sam od onih koji sede obučeni na plaži, i plivaju u majici, inače dobijam osip. Kući sa mora dolazim bela.

i s'obzirom na kisu i sparinu osecam se kao da smo dosli sa druge planete...
Zato što nisi bila ranije. Iz godine u godinu sve više propadaju.'jutro
@Marge, Alisa, meni se cini da po malo preterujete obe. Tih rupa u zemlji sa -ko zna kojim sadrzajem- ima i kod nas... Obrenovac, Pancevo i ko zna gde jos i da li ce se nekada otkriti...
Takodje ne mislim da su Grci strokavi, a nisu ni lenji. Pomislim po nekad kako bismo se mi u Srbiji "izborili" sa ovolikim brojem turista i ne mogu da stvorim sliku. Oni su poplavljeno letovaliste osposobili za normalan zivot za manje od 24 sata... Cak su i na plazu nasuli nov pesak da poravnjaju neravnine koje su bujicni tokovi napravili!
Sto se ljudi tice, ja stvarno nisam dozivela ni najmanju neprijatnost. Sve je bilo, sto bi rekli - ekstra!