СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
devojke, hvala vam!
ja sam nepopravljivi romantik, a vi ste divne :zag:

Ved je jednom prilikom napisala da ce prestati da pise na forumu, jer kako kaze - ne ume da smanji, pa potrosi puno vremena na forumu.
ja verujem da ona cita sta se ovde pise pa i od mene veliki pozdrav za nju!

Dobro jutro svima!
тачно тако
ко прави зависник
не уме мало,не може мало
ај ћао апстинецијо
Zoljo, srećna godišnjica braka i svaka čast! :super:
Marge, pa šta kaže Ved, što nam ne svrati ponekad? Baš je umela da me nasmeje, ona je skroz pozitivan lik. :)
е нек ми је први пост који сам прочитала
овај
машала
хваласвима који сте питали за мене

добро јутро :kafa:

жељо,диван дан за ленчарење и ....форум наравно
шта друго
иде зима мајку му,мора нешто

- - - - - - - - - -

Mici, svaka ti čast! Čestitam i srećno! :zag:

A ja danas upisala 4.godinu fakulteta! :zurka:

нек је са срећом и да га завршиш што пре

- - - - - - - - - -

Moram da vam saopštim,da ste me tako motivisale ovih dana,da sam nešto razmišljala,i odlučila da je došlo vreme,da se ponovo stručno usavršim,ali sada u nekom totalno drugom smeru. I pre par dana kontaktirala Son-Rise Foundation i moju nameru,da se prijavim na njihov program,i već su me i zvali,i poslali materijal koji je prvi korak prema toj vrsti rada sa decom ometenom u razvoju. I eto jako sam srećna,jer ako sve ide po planu,onda sledećeg leta idem za Massachusetts u letnji kamp,i vodim i Gabriela za sobom.U toku tih 2 meseca bi trebalo da imam coach training program i da polažem ispit,pa onda idem jedan stepenik dalje u njihovom programu,dok ne dobijem licensu za rad sa decom po njihovom programu. :) I tako.
и теби некје са срећом некти донесе успех

pa gde si ti Ved??????????????????????' napokon završena apstinencija...baš si nedostajala...dobrodošla ti nama ponovo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i ja mrzim ovo vreme ko Štrumf Gargamela...jedva se odvukli u vrtić ujutro...ni moje dete ne voli ovo vreme,mada vrtić obožava,pa nije problem da odemo,ali ja sam se drage moje vukla i do tamo i nazad...
a sad juriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš u nove radne pbede nekim pužjim tempom :)

e Ved, kod tebe uvek vedro. blago tebi :)
moja cera se jutros toliko obradovala kisi, jer smo joj pred polazak na Zlatibor kupili nove gumene cizme. kako je sve vreme bilo toplo i suncano, tako ih do jutros nije obuvala... e sad zamislite njenu srecu :lol:
kako je lepo kad su i gumene cizme dovoljan razlog za srecu :heart:

ма благо деци они нису метеоропате уопште
мој старији син (10 год) је једном запео да оде у продавницу по највећем пљуску
и то само да би гацао по барицама

Dobro jutro!
Izgleda da je malo zahladnelo danas. Da li nam ovo stize jesen, ili zima?
о Жељо,добро јутро
богами,нисмо ни имали јесен
из кратких рукава у зимске јакне

алми смо добросе извукли што се грејања тиче
само смо пар пута укључивали ТА пећ,куражимо се нешто као
извлачи нас и јужна страна,кад удари сунце..милина

uh i pola popila! sto se mirisa tice, slabo. odavno mi nije stigla neka normalna kafa, a ove domace - ne zna se koja je gora od koje! ona koja mirise bude kisela dok je pijem, ona koja nije kisela ima previse ili premalo pene i nikakav miris i tako u krug. cesto se pitam sta tacno pijemo u ovom sto nam prodaju pod nazivom kafa?
ali nema bolje...

да, баш тако
и цена наравно није мерило квалитета,ни код кафе,као ни код ичега другог
ове скупље,што ти кажеш, знају да буду киселе и крупно млевене, све ми западне за грло док је пијем
купим јефтијију,нема неке разлике...
евентуално убодем у појединим приватним пржионицама фину кафу, за нијансу бољу од оних у продавницама
ал оне су у граду тако да сад ми је незгодно по хладном времену да одем (јер обично идем бициклом)
и тако..
а пробала сам пре неки дан какао скуван у млеку није ни то лоше

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back