birica
Aktivan član
- Poruka
- 1.503
zove se SAVO... najverovatnije je etiketa na madjarskom ... ubija budj (ako ti se jednom pojavila, od samo malo vlazhnosti mozhe ponovo da "bukne"
) 
) 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) 

e bas mi nedostaje!
тачно такоdevojke, hvala vam!
ja sam nepopravljivi romantik, a vi ste divne
Ved je jednom prilikom napisala da ce prestati da pise na forumu, jer kako kaze - ne ume da smanji, pa potrosi puno vremena na forumu.
ja verujem da ona cita sta se ovde pise pa i od mene veliki pozdrav za nju!
Dobro jutro svima!
е нек ми је први пост који сам прочиталаZoljo, srećna godišnjica braka i svaka čast!
Marge, pa šta kaže Ved, što nam ne svrati ponekad? Baš je umela da me nasmeje, ona je skroz pozitivan lik.![]()

Mici, svaka ti čast! Čestitam i srećno!
A ja danas upisala 4.godinu fakulteta!![]()
и теби некје са срећом некти донесе успехMoram da vam saopštim,da ste me tako motivisale ovih dana,da sam nešto razmišljala,i odlučila da je došlo vreme,da se ponovo stručno usavršim,ali sada u nekom totalno drugom smeru. I pre par dana kontaktirala Son-Rise Foundation i moju nameru,da se prijavim na njihov program,i već su me i zvali,i poslali materijal koji je prvi korak prema toj vrsti rada sa decom ometenom u razvoju. I eto jako sam srećna,jer ako sve ide po planu,onda sledećeg leta idem za Massachusetts u letnji kamp,i vodim i Gabriela za sobom.U toku tih 2 meseca bi trebalo da imam coach training program i da polažem ispit,pa onda idem jedan stepenik dalje u njihovom programu,dok ne dobijem licensu za rad sa decom po njihovom programu.I tako.

жељо,диван дан за ленчарење и ....форум наравно
шта друго
иде зима мајку му,мора нешто

о Жељо,добро јутроDobro jutro!
Izgleda da je malo zahladnelo danas. Da li nam ovo stize jesen, ili zima?