nidzolina
Zainteresovan član
- Poruka
- 410
Jel se neko seća kako se kuva bosiljak za sobu, kad je dete balavo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se neko seća kako se kuva bosiljak za sobu, kad je dete balavo?

Реално.ko je izmislio rano ustajanje?
sva sam samlevena i sve me boli...k'o da me je neko mlatnuo muvalicom (packalicom... ne znam kako se zove taj predmet) ali je poguban za insekte![]()
Реално.
Један мој другар из основне запослен је као ветеринар на говедарској фарми ПИК-а Бечеј и има обичај да каже: Ни говеда не воле да се рано буде, а не људи!
zdrave zivotinje prate ritam svetla i tame... ritam sunca i meseca...
Hvala Birice. Balav je već 3 nedelje, nikako da ga prođu.
Наравно, сем за Ескиме и крајњи север, то је сасвим ОК.pa zna covek!
a znaju i zivotinjezdrave zivotinje prate ritam svetla i tame... ritam sunca i meseca...
zamisli kad bi ljudi legali kad padne mrak i ustajali kad svane![]()
nedelju dana cete odmarati od mene, jer tamo od milion kojekakvih predajnika internet je veoma slab...

sreća pa je kostim poprilično jednostavan...ali nesreća je to što ja baš nisam najspretnija tako da sam onaj špicasti šešir pravila 2 dana..od hamer papira..sva sam se ulijepila ljepkom. Za plašt sam uzela onaj frizerski ogrtač
E metla me namučila...umislile smo sebi da mora biti ona brezova metla (brezina al kod nas je ustaljeno reći brezova). 5 Dana sam obilazila grad...i jedva u četvrtak nađoh. E sad me zamislite kako sa tom metlom prelazim pješaka sa jednog kraja grada na drugi. U jednom trenutku mi stiže sms od koleginice: Kažu ljudi, eno neke plave vještice jaše na metli kroz grad 
Pita me šta ćemo sa metlom posle maskenbala. Kažem joj da ćemo je poslati baki na selo. Ogromna je, zauzela mi je 1/3 hodnika i koji će mi đavo ta metla. a ona: NE DAAAAM, HOĆU SVOJU METLU! Tako da imamo novog kućnog ljubomca.
posle toga predavanja..sinoć došla kući slomljena...
,nema tu šta da se krije,prava plava veštičica koja bi sve uradila za svoje dete. 
svaka cast za energiju!