Wenerica
Poznat
- Poruka
- 7.400
meni doktor nije spomenio ova dva krajnika , oni njeg nikad nisu bolili...
kod Lazara uvijek ovako kreće, prvo mu nateknu sinusi i ne može da diše,
hrče u snu i diše na usta i tad kreće upala grla.... i ima natečene te žlijezde na vratu što
nas vodi do trećeg krajnika, ali moramo normalno prvo da povadimo alaze iduće sedmice
pa ćemo da vidimo šta je pitanju mada sam ja imala osjećaj da je to u pitanju..
ma on je u poslednji 12 mjeseci imao 15 puta upalu grla što nije normalno i jedva čekam da se to riješi...
pa više su mi temperature 40 dop.........
kod Lazara uvijek ovako kreće, prvo mu nateknu sinusi i ne može da diše,
hrče u snu i diše na usta i tad kreće upala grla.... i ima natečene te žlijezde na vratu što
nas vodi do trećeg krajnika, ali moramo normalno prvo da povadimo alaze iduće sedmice
pa ćemo da vidimo šta je pitanju mada sam ja imala osjećaj da je to u pitanju..
ma on je u poslednji 12 mjeseci imao 15 puta upalu grla što nije normalno i jedva čekam da se to riješi...
pa više su mi temperature 40 dop.........
, ali mi je korisno da procitam kako i zasto drugi dodju do toga da krajnici moraju da se vade jer se pominjalo i kod nas, ali...On ima stalno upale grla, t, hvala bogu nikad nije islo na upalu usiju, a od kad je krenuo da psoecuje obdaniste spustalo se na pluca. Ne hrce i nije sa otvorenim ustima. Na pregledu kod orl nam je receno da treci krajnik jeste malo uvecan ali posto nema upale usiju i ima 4 godine da ce on sad polako poceti sam da zakrzljava i da se smanjuje. Ova druga dva krajnika mu i nisu uvecana, i inace jede ko mecava, tj. ne otezavaju mu prolazak hrane. Samo je mnogo cesto bolestan
. Mi smo za zadnjih 12 meseci, avgust- avgust 8 puta bili bolesni i svaki put je sline-grlo-pluca, osim dok je pio profilaksu za astmu i sad poslednji put se samo relativno lako razresilo, al ga u vrtic ne vodim.