СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
е, да купили смо и нове патике, за ђака првака помало непланирано,
додуше има неке од пре, ал нашли смо неке јефтине а добре данас на бувљаку, акција, па ето :mrgreen:
ма како ђак првак да иде у старим патикама у први разред, нема смисла, стварно

дакле, ево извештаја о данашњем пријему првака

морам прво да кажем да сам од организације очекивала мноооогогоооо више
један велики минис на приредбу
нисмо имали столице, ни ми ни деца, није било микрофона тако да смо једва чули децу која су рецитовала и све оне који се причали: директорку, педагога, учитељицу док је прозивала децу....
слабо, стварно слабо

међутим, врло сам задовољна учитељицом и структуром одељења
ту су му другари са којима се дружио у забавишту, за које сматрам да су врло добра деца
затим деца неких људи које познајем ван школе, па ми је и ту јако драго што су нам деца заједно
а и учитељица му је супер, презадовољна сам ставом који је заузела у самом старту, врло је јасна, прецизна, мислим да има доста искуства
захтеве за школски прибор је веома упростила, колико је то могуће, а колико сам чула од ранијих генерација, врло је строга али праведна

а каква би то приредба и свачаност били да није било сликања

спремни за приредбу

DSCF0573.jpg

DSCF0575.jpg

..да се не понављам, цитирам са друге тема

мислим да му се у глобалу свиђа
мало је био љут на једног другара што није хтео да стоји са њим у реду, али брзо је нашао новог другара
после је са великим ентузијазмом исписаоимена на свескама, спремио ранац
узбуђен је....и тако

Ved, svaka čast i srećan polazak u školu našem drugaru!:heart:

Kod nas je prošlo ok, Miloš nije bio oduševljen, ali nije ni plakao ni negodovao.
Nadam se da neće biti većih problema kad shvati da je u pitanju trajno rešenje.:aha:
Inače obojica odbijaju da mi pričaju kako je bilo. Ja ih pitam šta su danas radili, a oni mi uglas kažu: "Igrali se, jeli i spavali". To su naučili kao pesmicu.:lol:

Moje dete priča naširoko kako mu je bilo u vrtiću - toliko naširoko i maštovito, da više ne znam da razlučim šta je stvarno bilo a šta je mašta... Znam da postoji faza u razvoju kad ih ne treba grditi da lažu, jer tolko uverljivo maštaju, da se i sami zbune, samo ne znam jel to tako rano... moraću opet malo da čitam :think:

Inače, Niki je ukapirao da je to pokretač razgovora, pa sad i on mene redovno pita kako mi je bilo u školi i uredno sasluša odgovor, ljubi ga majka :cmok2: Jedini problem je što me pita isto pitanje 22-37 puta u toku popodneva :zcepanje:

ćao žene!
da prijavim da je moje dete juče sa velikim osmehom izašao iz vrtića,i da se sa poljubcem pozdravio sa novom vaspitačicom...danas je sa sve osmehom ušao u vrtić,i kada je video da ih danas dočekuje nova vaspitačica,samo se kezio,obuo patofne,meni mahnuo i otrčao vaspitačici Estiki u zagrljaj...:D...mislim da je ova vaspitačica premija za njegovu grupu,a naročito za njega...on je njom oduševljen,a na roditeljskom sam i ja imala prilike da se uverim da je izuzetan pedagog...tako da jeeeeeee za vrtić:klap:

Ved prelepe slike....svaka čast đaku prvaku,i Joci koji je već ozbiljan školarac...:ok:

Eliiiiii diiiiivni su drugari,dobro im stoji što su ovako ošišani...:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back