СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zcepanje:ja obožavam Luku,znači on je jedno prepametno dete...a kao što je Lazy i pisala nedostatak informacija ipak pravi dobru sliku u njegovoj glavi,jer Nika i Gabriela stalno viđa zajedno,zaista kao braću,a i inače njih dvojica kao da su neki soul brothers,sve se u ponašanju i mnogo čemu ponavlja kod Nika,šta je već Gabriel prošao...ma ovo je meni preslatko...a za Luku pripremamo nešto Štrumfasto za rođenda...:cool:

E, Štrumfovi su i dalje aktuelni. Duže od Mikija za kog sam mislila da je neprikosnoven.
Prošle godine je tražio Kefala na torti, sa obaveznim naočarima i knjigom pod miškom.
Ove godine hoće Grubera sa srcima sa strelama na ramenima (tetovaže). E kad mi je to rekao, a ja ovako:eek:
WTF, otkad je Gruber aktuelan, nemam pojma.
A nikada nije imao omiljenu igračku i pre par meseci je moja keva kupila i njemu i Milošu krpene štrumfove, dosta velike lutke. Jednog običnog štumfa i Velikog štrumfa i Luka je prisvojio tog običnog. Dao mu je ime Eko.:think: Ja pitam zašto se tako zove, kaže zato i neće dalje na tu temu. Odakle mu to ne znam. I svuda ga nosa sa sobom pod miškom. Kao malo dete. Onoliki dzindzov sa sve štrumfom. Kod njega sve naopačke.:aha:

Nesto se mislim mozda i u petak popodne, kad vi zavrsavate sa obavezama? Ne znam jos uvek kakav je raspored za ovaj vikend jel se ide van grada ili ne. Ali ako bi uspela da stignem u NS oko 6 pa da budemo sa vama do 8 i kuci smo do 9-9.30 to nije strasno a imamo fore da se sutra naspavamo jer je subota?

Dobro jutro!

Phe, Mici, ja htela da predložim kod mene jer je veće dvorište, ali mi je u principu svejedno.
Može petak popodne, pokupiću klince od moje keve. Javite šta ste odlučile.

Meni je ludnica na poslu, a sinoć nisam stigla da se javim jer smo imali društvo do ponoći.

Juče sam oko 10h otišla za Pančevo poslom, vratila sam se kasno popodne, ali sam našla radnju C&A i oduševila se!:zaljubljena:
Kupila sam Luki za rođendan majicu i fantastične pantalone "Ledeno doba" jer obožava taj crtani i sve delove je gledao, a da ga malo uozbiljim, svu odeću što ima mu je sa štumfovima.:lol: Uzela sam mu i pakovanje od 7 gaćica sa motivima iz crtaća za 999 dinara.:super:
Našla sam i tanki džemperak za kuminog klinca, njemu je isto 6-ti rođendan u septembru.
Onda sam i Milošu kupila zepe, one što su kao čarape, štrikane, a na stopalu imaju ojačanje pa ih samo navuče, sa motivom Cars, 699 dinara.

Kevi sam pokazala šta sam kupila i hoće da i nju vodim, ali ćemo ići u Beograd jer je mnogo bliže. Do Pančeva smo se klatile skoro 2 sata.
Kako mi je krivo što u NS-u nema C&A, samo bi se tamo oblačili. Nisam stigla da vidim za mene nešto lepo.:aha:

dobar dan..
ja samo da se javim i da vidim jeste svi dobro i zdravo...
mi smo dobro zasad uživamo....
vrućine su opasne, preko dana nigdje ne izlazimo jedino ujutro i naveče...
i ja bi na druženje da sam malo bliže:aha:
Ženo, šta se dešava kod tebe sa poslom?
Jesi našla nešto?
Kako provodiš vreme, jel uživaš sa klincima?

Da li i oni kreću u vrtić sledeće nedelje?

ћао свима и од мене
ми смо купили још прекјуче ранац банету за први разред :super:
ето, да се похвали, бар
хтела сам да га сликам ал он не да да се слика са ранце, каже, то је први разред и тачка

ништа, онда сликаћу га 3. септембра :lol:

...cao zene...evo da se malo javim...haos je, osecam se kao da radim na berzi...licitira se instrumentima, ko koliko ima u klasi, moze da primi...hoce li u centar ili u podrucno...i tako...izludecu od spiskova...kad legnem ne mogu da zaspim, samo razmisljam gde cu rasporediti decu...haos...

Kako ste vi na vrucinama? Jesmo li svi zdravi?

Ženo, šta se dešava kod tebe sa poslom?
Jesi našla nešto?
Kako provodiš vreme, jel uživaš sa klincima?

Da li i oni kreću u vrtić sledeće nedelje?

izgleda da je istina kad kažu da za dobrog radnika uvijek ima posla,
tako sam dobre komplimente dobila da sam se i ja iznenadila:lol:
imam ponude sa jedno tri mjesta, to mi je taman kad mi istekne
naknada sa biroa oko januara ili februara, al imam još nešto prije u planu pa
vidjet ćemo, polako, neću da se zaletim jer nisam tip da lako mjenja mjesta rada....
Lazar kreće od ponedeljka u vrtić jer je bio bolestan pa sve na antibioticima a za
Laru su rekli nekad u septembru ne znam tačno, idem sledeću
sedmicu da izvadim joj ljekarsko...
i tako sad zasad odmaramo i uživamo..
odlučila sam malo sredit stan od-do, jer kad opet počnem radit sve će bit
na brzinu....trebam se naručit i za vađenje umnjaka ovaj drugi što mi je
ostao, jer mi treba 3 dana da dođem sebi posle operacije....i tako imam listu šta sve trebam
uradit hahhahahahhaha......uglavnom nam nije dosadno....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back