O Eli, ja sam tako nešto uradila par puta, i bila tako srećna što mogu da se ušuškam pored mojih pilića i pijem kafu ispred svoje kuće, umesto što mlatim sa nebitnim ljudima, pričajući nebitne priče....ali to uopšte nije dobro... Nisam otišla u Prag (Bože moj već sam bila
, na Maltu (pa gde sad kad je hladno
, u Kinu (stvarno je daleko
itd, ali bolje bi bilo da jesam...kad mi raširimo krila, učimo i našu decu da lete. Sad mi u firmi više i ne nude obuke u inostranstvu, a ja mislim da bih sad otišla, makar na silu (u stvari i jeste na silu). Pomalo me i nervira ta osobina jer je doživljavam kao slabost. Toliko sam putovala kao devojka, čak i stopom, spavala u raznim hostelima, letela preko okeana...a sad ne mogu do BG na seminar...
, na Maltu (pa gde sad kad je hladno
, u Kinu (stvarno je daleko
itd, ali bolje bi bilo da jesam...kad mi raširimo krila, učimo i našu decu da lete. Sad mi u firmi više i ne nude obuke u inostranstvu, a ja mislim da bih sad otišla, makar na silu (u stvari i jeste na silu). Pomalo me i nervira ta osobina jer je doživljavam kao slabost. Toliko sam putovala kao devojka, čak i stopom, spavala u raznim hostelima, letela preko okeana...a sad ne mogu do BG na seminar...