mmicica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
a jajoj,meedeena je , svaka joj čast
e to je jedino i zaista od srca
I jeste da znas

Danas sam dobila cestitku,a sledece nedelje je priredba pa cu dobiti casu...ali to je tajna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jajoj,meedeena je , svaka joj čast
e to je jedino i zaista od srca
...mi smo se juče super proveli na Nikovom rođendanu...oznojali su se od skakanja i pentranja sano tako....malo su se i počaprkali,odmeravali snage ali sve više onako drugarski a ne grubo...vidi se da se na žalost u poslednje vreme retko viđamo i da se zažele jedni drugog...sad se već znaju baš lepo zaigrati..samo da prođe ovo ludilo na poslu pa će i druženja biti više...
He he... pravi je frajer Gabriel sa tim cvokama
Jest da nismo mnogo sitniji, al po ovome se vidi koliko smo mlađi i nezreliji - meni je izgledalo da je Niki baš grubo udario Gabriela u jednom trenutku i sva istraumirana krenem da grdim Nikolu i spremam se da utešim Gabriela, od kog, naravno, očekujem da počne da plače na sav glas i u najboljem slučaju otrči kod mame u krilo, a on me je tako opušteno iskulirao da sam ostala da stojim, gledam i češkam se po glavi. Samo me je pogledao u stilu "Šta se ti primaš? U čemu je problem?" i nastavio da se igra kao da ništa nije ni bilo. .... Ne znam koliko će mi trebati vremena da se naviknem na grubost dečačkih igara, ali čini mi se da ću morati da živim bar sto godina....![]()