СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dodatno me hebe to što me mm gleda u fazonu "konačno si pokazala malo ljudskosti" kada sam mu rekla da se dvoumim.
A i uopšte mi ne pomažu prijatelji koji su se svi do jednog "našalili" na račun mm kako će žena "ko zna šta da radi tamo" dok on bebi situje dvoje dece.
Skontala sam da me sve muči pa sam se sad za tu priredbu uhvatila kao za slamku.
Nemam muda da odem.:sad2:

Eli, on ne bebisituje, već čuva svoju decu koja su podjednako njegova koliko i tvoja obaveza
znam da ti to znaš, ali i on treba da to sebi utuvi u glavu
ove reči su više upućene njemu nego tebi

e sad što se putovanja tiče, mislim da ti jedno kajanje ne gine
ako odeš, kajaćeš se što nisi ostala da gledaš priredbu
ako ostaneš na priredbi, kajaćeš se što nisi otišla na put
i tako

idi na put :deda: :mrgreen:

ne stvarno...mislim da treba da odeš na put
ali ako odlučiš da ostaneš na priredbi neka to bude konačna odluka i ne misli na put posle
i obrnuto

...dobro jutro...Eli nas bas zatalasala...:D
Ne znam sta je odlucila...mislim da ce ostati kuci...ali isto mislim da je to veeeeliiiikaaaa greska, pa makar joj na putu bilo najuzasnije... ;)

Ja juce pokupila uputnice za Nadju, pa u petak idemo da radimo EKG, da vadimo krv i urin...i u ponedeljak kod anesteziologa...uf...a onda sreda operacija...mala moja mrva...

zatalasala nas eli, nego šta :D
ja bih otišla, samo bih volela da, koju god odluku donese, ako ostane da uživa maximalno u priredbi
ako odluči da ode da uživa maximalno u putu, i da ga iskoristina najbolji mogući način

Nađina operacija se približila baš
držimo palčeve
i ti se mama, drži :ok:
sve će biti u redu

slično i ja
zgadio mi se osmi mart zbog skupljanja novca za učiteljice i vaspitačice
ali dobro, to je grupni poklon , pa ajde, ali me nerviraju oni koji i pored zajednikog poklona kupuju pojedinačne poklone
mm je i zaboravio koji je danas datum, a i ja sam, sve iz jednog razloga, jer oboje samo mislimo da nam deca osdrave, a ne na poklone i datume

Stigao mi 08. mart... :zaljubljena:

Picture 438.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back