СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage moje mi smo tek malo pre usli u kucu...napolju je prediiiiiiiiiiiiiiiiiiivnoooooooooooo :zaljubljena:
Vetric malo duva ali Sunce toliko lepo i toplo sija da je potpuno zanemarljiv.Deca su se malo igrala napolju,malo su cistile orahe,ja pospremala dvoriste i terasu,isli na izvor po vodu...bilo je super :D
Umesila sam im rolnice sa virslama i kiflice sa sirom,skuvala caj i sad uzivamo svi na okupu :heart:

evo i mene drage moje...danas smo imali diiiiiiiiiivan dan,zaista...Gabriel je imao predstavu u vrtiću,bila je ogromna fešta,preko 100 roditelja,baka i deka,vaspitačica koji su ih gledali,snimali...slavili su poklade...i ceo program je počeo time što su prodavali krofne što smo mi pekli i nosili u vrtić,pa je onda u fiskulturnoj sali bila predstava u kojoj su pevali,plesali,recitovali,neke narodne običaje predstavili,a nakon toga smo išli u dvorište gde su u maskama proterali zimu i hladno vreme i palili karnevalsku lutku koja je simbolika za proterivanje zime u narodnim običajima...bilo je super...trajalo je sve ovo ukupno 3 sata,i baš su se deca super držala...u dvorištu nije bilo mesta za parkiranje,ja stala ispred jedne kapije pored,u poslednji čas stigli napolje posle predstave da nam pauk ne odnese kola...sve je super prošlo i baš sam zadovoljna...a evo i sličice kako su prodavali krofne

jao Mici, Gabrijel je pravi momčina :klap:
nego gde su mu lokne :sad2:
a prelep je zaista, pupui da ne ureknem

e a sad mi je jasno zašto je kod Baneta maskenbal a jedna baka jednog deteta što ide u grupu pravi krofne, hehehe
e super, baš zgodno što si ovo objasnila

i baš je super i verujem koliko ti je drago što su se deca tako lepo provela

hvala Vexy draga...a lokne,ahhhhhhhhhhhhhhhhhh...lokne ima samo ako je velika vlaga napolju...jednostavno toliko kose ima i toliko gustu i tešku,da ako mu je malo duža kao sada,ako nema vlage u vazduhu jednostavne je samo talasasta...

a evo nekih sličica sa predstave i sa maskama kako su izgledali...svaka čast vaspitačicama zaista...
ovde plešu,došao jedan par koji se bavi narodnim plesovima i oni su ih animirali na kraju

ovo je deo iz predstave,ples sa motkom

a ovde su u maskama

mici fenomenalnoooooooooo slicice su super a i obicaj za koji nisam znala da postoji je super i jako je sve simbolicno pa se nadam da cete i uspeti u proterivanju zime hehe...
lazyyyyy tricikl je super varijanta tj trotinet sa 3 tocka je odlican madaaaaaaaa sobzirom da je nik ko sto je vec neko reko savladao bicikl bez tckica mozda ipak da ramislite o toj drugoj varijanti :)
mi smo malopre od kume dobili rodjendanski poklon iako je rodjendan u maju :) hehe
http://www.takolako.rs/user/include/takolako/images/items/kettcar_spa_8852-60012.jpg

a moram da kazem da smo danas dobili karte za pozoriste i isli smo lazaroni i ja da gledamo malog princa to nam je prva predstava i dopalo nam se :) mada je predstava bila dosadna al za prvi put nije lose

dobro jutro ženice!hvala vam na lepim rečima..
inače svima preporučujem da vodite dete u pozorište što ranije...to je za njih super uživanje,a i naviknu se da drže pažnju duže vreme...moj je već veoma rano dolazio i na probe,i da odgleda predstave za odrasle,i nismo imali većih problema,samo kada je bio jako umoran,onda je kenjkao nešto...obožava da gleda bilo kakvu predstavu a još više da učestvuje...što je po mom mišljenju super,radi im morak,razvija se mašta,odlično za ovaj uzrast...samo napred ako imate prilike,idite sa njima i zabavljajte se zajedno...

Wow, Kvi, super je poklončić... a super vam je i kuma :malav:

Što se trotineta tiče, mislim da ću povesti i Nikija u radnju, pa nek proba :think: al ja nešto navijam za dvotočkaša .... Nek vežba malo balans... pa ako i ne uvežba ovog proleća, vežbaće najesen... a ako mu kupimo trotočkaša, teško će nam finansije dozvoliti da mu uskoro kupimo i dvotočkaša, nego će se i sa pet godina luksuzirati na trotinetu koji sam drži ravnotežu...

Što se pozorišta tiče, ja sam uzela onu karticu za poust u pozorištu mladih, ali nisam videla da ima baš puno predstava za naš uzrast - mnogo više ih je 6+ i 4+ A kartica važi za mnogo više predstava nego što ćemo mi ići, tako da ako nekom od novosađanki zatreba - ja mislim da to može da se zajmi :think:

Ma ne pada mi napamet da ga forsiram, nego me je oduševilo koliko je pažljivo odgledao novogodišnju predstavu kad smo išli po paketić (iako nije neko posebno mirno dete). Imali su i u vrtiću neku predstavu o loptici skočici - danima je svima o tome pričao, pa mi se čini da voli... ali neću da ga vodim na 6+ predstave, nego ima nekih koje su 2+... eventualno, ako mu se dopadne, tamo sa tri ipo da probamo te za četvorogodišnjake.

zavisi i od deteta do deteta
iam dece koja su tako mirna :eek: moja nisu bila od te dece :mrgreen: koja bi pre četvrte ili pete godine mogla da prate predstave

u svakom slučaju pozorište je umetnost i tu može da se vidi pametno, korisno i lepo i tako
Ma nije fora da li su mirni, nego da li ih to interesuje.

Luku recimo do 5.godine uopšte nisu intersovale te novogodišnje predstave sa glumcima, ali je sa 3 i po voleo da gleda lutkarske predstave za decu 3+.
Ove godine je prvi put bio zainteresovan za novogodišnju predstavu, ali je non-stop nešto dobacivao glumcima i hteo da učestvuje. Cirkus živi!:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back