СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tamara, moze u nasim godinama, zato je fiksna i opcija. Nosi se minimum godinu dana, a vrlo cesto i do dve godine...ovde kosta podosta...najjeftinija 500 evra, s tim sto tu nisu uracunata eventualna vadjenja i popravci...ali ja bas nemam izbora jer su mi jedinice jedna preko druge, a i dvojka mi je iza jedinice, pa ako se pokvare, a hoce...nastace havarija...uostalom, danas odoh kod specijaliste pa ce mi ona reci...

Ja sam dobila antibiotik jer mi skripi na plucima. Detetu prekjuce bilo bolje a sad opet gore sto se kaslja tice. Sta vi dajete deci protiv kaslja? Mi pijemo sirup od belog sleza, napravim cajic od korena belog sleza, cajeve, supe, med, ne znam sta bih vise...Ne moze jadnicak ni da popije toliko stvari odjednom.
Negde sam vec pisala ali da ponovim : nema bolje za iskasljavanje od caja od crnog luka .U hladnu vodu-oko pola litra-staviti 1 supenu kasiku secera i 1 glavicu crnog luka isecenu na krupno -4 do 6 delova- a i spoljnu ljusku ,onu zutu tanku .Nek na tihoj vatri kuva dok upola ne uvri.Piti toplo sigurno se izbacuje slajm.A dete treba da je unutra ,nikako da ide napolje kad je hladno, pogotovo ne na vetar .Ne zbog caja nego je tako meni govorio pedijatar , da bi lakse se izbacila sluz iz pluca

Poslednja izmena:
dobro jutroooo :) juce smo bili u setnji po gradu taman nesto kupili za lazu a onda smo bili do GAP-a i soknuli se sa cenama ono bas nije normalno...uzas jedan i sramota da nesto sto je preko jeftinije ovde udare nenormalne cene i gledali smo patofne pa sam resila posto imamo previse obuce da jedan par odvojimo za vrtic umesto patofni dok ne preraste imamo raznih cipelica savitljivih koznih i bilo bi mi zao da ne koristi a sve to nece ni stici...eto tako ...inace najjeftinije patofne sam videla za 1800 Pavle al opet mi i to mnogo za patofne...uf uf do sada nisam kupovala sve sam dobijala al eto..mozda mi sad to toliki sok kad vidim cene..ekasnije smo bili do cervantesa joj kako mi je bilo strasno morala sam da polazem test znanja ponovo iako sam to radila pre 5 godina kao zaastarelo ajde dobro i trebala sam da pricam sa nekim spancem covek je bio divan smiren ok totalno al ja sam se osecala ko na nekom ispitu straaasno dlanovi se znojili nervoza u stomaku e reko pa kako bre to nisam mogla da prevazidjem sa ovoliko godina ccc...i na kraju eto mene na tom nekom srednjem nivou prijavila sam se i ako se grupa formira posto da sada nisam imala drece u ponedeljak kreceeeeeem :) jedva cekam...moje dete juce nije spavalo pa je bio toliko nervozan popodne al izdrazao je i evo jos spava ,a sinoc u parkicu vidim mog skolskog druga koji je inace tata lazinog drugara a nisam ga videla uu ima jedno 15 godina i bas smo se lepoispricali i toliko mi je bilo drago zbog toga...eto jos jednog uspesnog dana al na kraju sinoc me zove sef i pita kad mislim da pocnem da radim ...aman bre reko verovatno sredda..ma covek pravi raspored pa gleda kad da me ubaci nije nista lose mislio al opet sta ima da me zoves javicu se ja sama i javila sam se pre neki dan al covek zaboravan hehe nema veze ne zameram toliko...imam i ja jednog sefa u kuci ne znam dal sam vam to pomenula da je mm napredovao i da je postao sef alllll sve to ima svoju cenu ostajenje duze,zivkanje telefonom i tako to...mislim kada je kod kuce non stop mu zvoni telefon..al opet to smo zeleli e sad se treba i navici ;)
kako su jutros nasi drugari?jel ima neko da je ozdravio?

Pa dobro gde ste sve nestale?:eek:

Dobro jutro ponovo...
Ja da prijavim da je ovo bio jako dinamičan vikend. Koncert je bio najbolji na kom sam u životu bila, a bilo ih je dosta.
Sinoć bila proslava firme, ja se oparila za 10 godina rada pa ćemo mm i ja negde da otputujemo par dana samo za našu dušu. Da se odmorimo od dece.:rumenko:

Eli super i za provod i za parice! Mi i dalje u fazi bolesti, ja ne znam sta je ovo...Slini i dalje, ovo je vec 10 dana i kaslje katastrofa, sad cu opet da ga vodim da mu slusaju pluca, inhalacije nisu dale nikakav efekat, poluuudecuuu. Izmenjali smo sirup od belog sleza, prospan i sad cu da vidim sta ce da nam kazu :sad2:.

Dobro jutro...evo i mi se upisujemo u bolesnike, opet...ni sedam dana nismo izdrzali...nocas nije mogao da se smiri od kasljanja, pa mu dadoh broncamil...malo se smirio i zaspao...i Nadja je pocela da kaslje...ali odmah oboje sa puno slajma...nos im slini i ispiram im belim sljezom...sta znam...vise nisam pametna...ponovo cu ih danas odvesti kod dr, da vidim sta nam je ciniti...

Usput, mi smo bili na sistematskom...sad sam isla po nalaze, i meni nije dobar papa niti cervikalni bris...dobila sam hrpu antibiotika i vaginaleta...s h i t...

...treca grupa...nije strasno...valjda...ne razumem se nesto posebno u to...ali narednih mesec dana ce bidnem pod terapijom...i onda opet cervikalni bris...pa papa...:P znam, to sam trebala mnogo pre...isto kao i zube, ali nekako za sebe imam uvek najmanje razumevanja i vremena...u nalazu pise da ima nekakvih diskolioza na plocastim epitelima...vrag ce ga znati sta im to znaci, a ja bila glupa pa ne upitah...nekako me zena zblanula, ocekivala sam da ce sve biti ok...

Poslednja izmena:
i ja sam jutros išla po papa, uredan kaže, i rekao za 6 mjeseci kontrola...
a da zaboravimo na sebe to jest, ja sam trebala poslije poroda nakon 2 mjeseca otići a
ja otišla nakon godinu i dva mjeseca, jednostavno se zaboravi ili nemaš vremena,
al sad se nadam da ću ići redovno da kontrolišem...
nerviram se pij samo što ti je propisao i čajeve...uvin i brusnicu...

cao devojke samo da se javim i da kazem da sam danas konacno krenula na spanski jezik i da sam odusevljena dva sata casa smo bas lepo radili pricali i jako jako jako je zabavno bilo jedva cekam sredu da to ponovimo :)mislila sam da za taj srednji nivo na kom sam trenutno necu znati bas najbolje jer sam samouka al se ispostavilo da uopste nije tako da zapravo uopste ne znam manje cak naprotiv samo malo da poradim na sitnicama i gramatici eto :) malo vezbe i to je to :) al sam bas bas odusevljena :)
opet sa druge strane mi zao da dam lazara u vrtic tako da jos nisam isla po potvrdu da je zdravo dete nego sam mislila sutra da odem eto tako cisto da uzmemo potvrdu bar je dan za zdravu decu pa eto :)a od srede da krene pa cemo videti ili od cetvrtka kad i ja :)
joooooj ko ce na posao u cetvrtak hahaha kaze dr danas hoces na komisiju da ides?ja rek ma ne nema veze pocecu da radim pa cemo videti odradim mesec dana pa ce mi dati odmor valjda :) uf jedva cekam cas sad sam sva u tome ja sa teme na temu al stvarno sam uzbudjena i verujte po ceo dan bih mogla da budem u tom okruizenju sa veeeeelikim zadovoljstvom :)

Jutro...
Kvi bas mi je drago...super je kad imas nesto za sebe u cemu uzivas i sta te zabavlja...

Nisam uspela decu odvesti kod dr juce...bila prva smena, a danas uopste ne radi...sutra je popodne pa cemo sutra ici da joj dosadjujemo malo...Ja ih unistavam sa ispiranjem nosa belim sljezom...valjda im pomaze...vise nista ne znam...

Wenerice...uvek se treba imati vremena za sebe, nego mi smo nemarni...tako se ja zavukla i ko zna kad cu se resiti ovoga...od danas pocinjem sa antibioticima, pa cemo da vidimo...bice valjda sve ok... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back