Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Jao Wenerice....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jao Wenerice....![]()

Negde sam vec pisala ali da ponovim : nema bolje za iskasljavanje od caja od crnog luka .U hladnu vodu-oko pola litra-staviti 1 supenu kasiku secera i 1 glavicu crnog luka isecenu na krupno -4 do 6 delova- a i spoljnu ljusku ,onu zutu tanku .Nek na tihoj vatri kuva dok upola ne uvri.Piti toplo sigurno se izbacuje slajm.A dete treba da je unutra ,nikako da ide napolje kad je hladno, pogotovo ne na vetar .Ne zbog caja nego je tako meni govorio pedijatar , da bi lakse se izbacila sluz iz plucaJa sam dobila antibiotik jer mi skripi na plucima. Detetu prekjuce bilo bolje a sad opet gore sto se kaslja tice. Sta vi dajete deci protiv kaslja? Mi pijemo sirup od belog sleza, napravim cajic od korena belog sleza, cajeve, supe, med, ne znam sta bih vise...Ne moze jadnicak ni da popije toliko stvari odjednom.

juce smo bili u setnji po gradu taman nesto kupili za lazu a onda smo bili do GAP-a i soknuli se sa cenama ono bas nije normalno...uzas jedan i sramota da nesto sto je preko jeftinije ovde udare nenormalne cene i gledali smo patofne pa sam resila posto imamo previse obuce da jedan par odvojimo za vrtic umesto patofni dok ne preraste imamo raznih cipelica savitljivih koznih i bilo bi mi zao da ne koristi a sve to nece ni stici...eto tako ...inace najjeftinije patofne sam videla za 1800 Pavle al opet mi i to mnogo za patofne...uf uf do sada nisam kupovala sve sam dobijala al eto..mozda mi sad to toliki sok kad vidim cene..ekasnije smo bili do cervantesa joj kako mi je bilo strasno morala sam da polazem test znanja ponovo iako sam to radila pre 5 godina kao zaastarelo ajde dobro i trebala sam da pricam sa nekim spancem covek je bio divan smiren ok totalno al ja sam se osecala ko na nekom ispitu straaasno dlanovi se znojili nervoza u stomaku e reko pa kako bre to nisam mogla da prevazidjem sa ovoliko godina ccc...i na kraju eto mene na tom nekom srednjem nivou prijavila sam se i ako se grupa formira posto da sada nisam imala drece u ponedeljak kreceeeeeem
jedva cekam...moje dete juce nije spavalo pa je bio toliko nervozan popodne al izdrazao je i evo jos spava ,a sinoc u parkicu vidim mog skolskog druga koji je inace tata lazinog drugara a nisam ga videla uu ima jedno 15 godina i bas smo se lepoispricali i toliko mi je bilo drago zbog toga...eto jos jednog uspesnog dana al na kraju sinoc me zove sef i pita kad mislim da pocnem da radim ...aman bre reko verovatno sredda..ma covek pravi raspored pa gleda kad da me ubaci nije nista lose mislio al opet sta ima da me zoves javicu se ja sama i javila sam se pre neki dan al covek zaboravan hehe nema veze ne zameram toliko...imam i ja jednog sefa u kuci ne znam dal sam vam to pomenula da je mm napredovao i da je postao sef alllll sve to ima svoju cenu ostajenje duze,zivkanje telefonom i tako to...mislim kada je kod kuce non stop mu zvoni telefon..al opet to smo zeleli e sad se treba i navici 

.
znam, to sam trebala mnogo pre...isto kao i zube, ali nekako za sebe imam uvek najmanje razumevanja i vremena...u nalazu pise da ima nekakvih diskolioza na plocastim epitelima...vrag ce ga znati sta im to znaci, a ja bila glupa pa ne upitah...nekako me zena zblanula, ocekivala sam da ce sve biti ok...
mislila sam da za taj srednji nivo na kom sam trenutno necu znati bas najbolje jer sam samouka al se ispostavilo da uopste nije tako da zapravo uopste ne znam manje cak naprotiv samo malo da poradim na sitnicama i gramatici eto
malo vezbe i to je to
al sam bas bas odusevljena 
a od srede da krene pa cemo videti ili od cetvrtka kad i ja 
uf jedva cekam cas sad sam sva u tome ja sa teme na temu al stvarno sam uzbudjena i verujte po ceo dan bih mogla da budem u tom okruizenju sa veeeeelikim zadovoljstvom