СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro :)
Nisu losi ti mlinci, jedna rodjaka to pravi, umesi testo ko za rezance, isece na trake , isusi u tepsiji na suvo u rerni, obari u vodi, onda uzme malo mesa, pomesa, prelije sa pavlakom i jajetom i zapece u rerni. Ona ih tako pravi.I nisu losi.

sasvim moguće da su dobri, zato se ja ogradih da ne znam, nisam nikad probala,
da mi ih ponudi neko ko zna kako se to pravi i ima iskustvo s njima ne bih odbila,
ali bm nije uopšte talenat za kuvanje, ali ni u najavi, zato sam sumnjičava :rotf:

ne znam, verovatno, a znajući bm sigurna sam u to :rotf:
dobro jutro, ja vredna, pečem, barim, pijem kafu, bila u radnji....pašće sneg :rotf:

Da izbegneš vrućinu...:)
E i ja od jutros vredna..Obavila pijac, pristavila ručak,raširila veš...

Ispratila starije dete i muža
:bye:
odoše da srede stan, kreče...Tj mm će da kreči, Joca će da riba ono što iskapa
Na šta li će to da liči..:fdlan: videću kad odem i ja tamo sa Banetom
Ja i Bane ćemo da čuvamo dedu, tj mog oca, dok je moj brat na moru.

nego šta,kako god da urade, evo unapred,nemam zamerki...::lol:
..sem togs, mm već nekliko godina unazad kreči, pa se izveštio

imala si sreću...meni je krečenje prvo ogadio tata, muž uspešno dokusurio svaku želju za promenom,
nisu znali šta je dosta, razvuče se to na mesece...fala lepo :evil:
ćalac na merdevinama farba plafon a boja niz ruku kroz rukav i pantalone na parket :eek:
nelakiran parket....zdravo žico kako si, ajmo da ribamo, pa adut, pa 4 asa, pa glancaj...
kuku meni kad se setim :dash:

- - - - - - - - - -

Bili danas tata i Lela u dvoristu, dete i tata se vratili u stan kao na onoj Prokinoj prvoj slici, srecom nisu bili blatnjavi nego samo puni prasine i kad sam pitala sta su radili, igrali se u pesku :zcepanje: duse moje drage :azdaja: muz je na sve to samo rekao ajde da popijemo :pivce: i onda je okupamo. :)

aaa slatki suuuu, imaš dva deteta, sem što jedno pije pivo....e baš mi ulepšate dan deco :heart:

Bili danas tata i Lela u dvoristu, dete i tata se vratili u stan kao na onoj Prokinoj prvoj slici, srecom nisu bili blatnjavi nego samo puni prasine i kad sam pitala sta su radili, igrali se u pesku :zcepanje: duse moje drage :azdaja: muz je na sve to samo rekao ajde da popijemo :pivce: i onda je okupamo. :)

:hahaha:

ma oni se nauživali, baš njih briga
i što reče neda,imaš2 deteta!

- - - - - - - - - -

imala si sreću...meni je krečenje prvo ogadio tata, muž uspešno dokusurio svaku želju za promenom,
nisu znali šta je dosta, razvuče se to na mesece...fala lepo :evil:
ćalac na merdevinama farba plafon a boja niz ruku kroz rukav i pantalone na parket :eek:
nelakiran parket....zdravo žico kako si, ajmo da ribamo, pa adut, pa 4 asa, pa glancaj...
kuku meni kad se setim :dash:

- - - - - - - - - -

aaa slatki suuuu, imaš dva deteta, sem što jedno pije pivo....e baš mi ulepšate dan deco :heart:

Na sreću, ovaj moj završava za dva - tri dana
doduše,naš je stan mali.

I mene je zbunilo to sto je Malenano napisala, imam dragaricu sa kojom se cesto dopisujem i juce smo malo cavrljale, dogovorale se oko setnji i kafi i sl i ona j se zbunila kad sam rekla da sam cula da moze samo pravo ime i prezime a njoj je upisano tipa Crvena Ptica na fejsu.
Eh, da dobro jutro

Misliš da je nalog zaključan zbog toga?

Dobro jutro:kafa:

I mene je zbunilo to sto je Malenano napisala, imam dragaricu sa kojom se cesto dopisujem i juce smo malo cavrljale, dogovorale se oko setnji i kafi i sl i ona j se zbunila kad sam rekla da sam cula da moze samo pravo ime i prezime a njoj je upisano tipa Crvena Ptica na fejsu.
Eh, da dobro jutro

Da tako su me obavestili tako pise temporary blocked,i morala sam da dokazujem da sam to ja i sve i sad cekam mejl od fejsa.Zene sprema se nesto veliko na fejsu cim su ovakve racije.E da dobro jutro.

cao drustvo!
ja ne pisem jer se nista posebno ne desava, a kako vidim nije puno drugacije ni ovde.
moram samo da napisem da fb ne trazi broj telefona kao takav, vec se mozes ulogovati preko mejla ili preko telefona. zavisi kakav nalog napravis.
drugo, imam puno prijatelja koji su na fejsu pod nekim smesnim imenima i vidim svi su i dalje tu.
svakako uz fejs je postalo neophodno aktivirati i antivirus program...

evo, sad kad se raspisem...
moja cera (naravno) postala je potpuno opsednuta temom brata i sestre. sad bi ona najvise na svetu zelela da dobije mladju sestru... posle raznih zapitkivanja i objasnjavanja pita ona kako neko odluci koliko ce dece da ima?
ja kazem da roditelji rode jedno dete pa ako im se potpuno dopadne kazu nece vise, a ako misle da im treba neko malo bolje onda rode jos jedno i sve tako dok ne postanu zadovoljni.
cera me malo gleda pa kaze da misli da to ipak nije istina, jer je njen ujka (moj brat) stariji od mene a verovatno i bolji, jer on uvek radi bas sve ono sto mu ona kaze. :heart:

maline :)
kad smo bili kod moje mame, ona ima nekoliko biljaka malina, a moja cera je svako jutro hvatala pravac njih, brala i jela.... kad smo trebali da podjemo mama nas je ubedila da ponesemo jednu kantu, nista im u putu nece biti... i znas vec kako to mame rade, pre nego smo ista rekli imali smo kantu malina u prtljazniku... greota da dete nema kad voli i tako...
kad smo stigli maline su bile previse mekane da bi ih mogla prepakovati, a detetu su bile interesantne samo dok vise na granama i tako sam celu kantu stavila u zamrzivac....
neki dan vidim kako komsinica priprema paradaiz za zimu i ima naku presu koja odvaja semenke i ljuske, a ostaje samo sok... ideja
sok od iscedjenih malina +krstarica + dzemfix i recept sa kesice... rezultat -pet tegli dzema neverovatnog ukusa.
eto, pa da me covek nesto pita - oma pola strane kucam :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back