jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.969
Da mozda zlato ne stiti oid korone?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da štiti..jer vidim samo sitnu buraniju pogađaDa mozda zlato ne stiti oid korone?

Da, zlato, ornamenti... boli glava. Pogotovo ako ti to padne na glavu, haha.Ovde bih umrla odmah..ali možda bi se @Mita Komita ovde dobro naspavao,on voli ovakve
stvari..
vidi se kvalitet ali je meni vrlo neprijatan ambijent
Ovde bih umrla odmah..ali možda bi se @Mita Komita ovde dobro naspavao,on voli ovakve
stvari..
Ne mogu Versaj da kačim na kič i neukus ...nije u redu ...linčovaće me..Da, zlato, ornamenti... boli glava. Pogotovo ako ti to padne na glavu, haha.
Mislim da si postavila na pograšno mesto. Imaš prikladniju temu za ovakve stvari
Jel to tvoj krevet? Priznaj mi! zoveš me u goste?
A nije...Ovo je gostinjska soba...dobrodošla si ....Jel to tvoj krevet? Priznaj mi! zoveš me u goste?![]()
meni je rokoko stil oduvek bio kič pa neka je po sto puta u francuskoj kraljevskoj palatiNe mogu Versaj da kačim na kič i neukus ...nije u redu ...linčovaće me..
Ajd , ne sramoti se tu....meni je rokoko stil oduvek bio kič pa neka je po sto puta u francuskoj kraljevskoj palati
Slažem se u potpunostimeni je rokoko stil oduvek bio kič pa neka je po sto puta u francuskoj kraljevskoj palati
Evo , i ona....Pa ljudi , vi ne znate šta je lepoSlažem se u potpunosti

P r e l e p o je VladEvo , i ona....Pa ljudi , vi ne znate šta je lepo![]()