Svako ko kaže da je neutralan/a, radi za Oskara

Grci su imali rec idiot....ali to nije jasno Srbima, pa se ne moze covek da ljuti na njih kad vecina voli da budu idioti...neki dodaju i ponasanje kretena..

Ja sam kao mali ali bas jako mali pitao starije, kako mislite da funkcionise zivot ako vazne stvari pogledate samo 5 min na nedelju dana....

Tu je snaga Srpskog naroda, da ne trosi energiju paznje niti se nervira oko neceg sto ce se svejedno desiti , tako su mi odgovorili...
To je do dan danas ostao zacrtan mentalitet ovog naroda, uz dodatak, cekaj i vrebaj priliku da nekog prodas, isplatice ti se vise nego da si sam organizovao pokret za i pokret protiv....

Kad bi Cheda cM sam zaradio milion evra, nikad, osim na drogu i na kradju , a ovako saceka pa preda Milosevica i zaradi posteno...
Kad bi moj drugar sa 2 data ispita na ETF zavrsio fax koji traje 47 ispita i 2 semestralna i 5,6 projekata...Nikad, 3 godine gulio 2 dva ispita...
Ali ako se ukljuci u pokret uvedimo skolarine na ETF , za 2 meseca je zaradio diplomu ETF, zavrsio 2 godine pre nego svi ostalki , posao u RTS , i to nije ni dolazio na posao 5 godina i dan danas ima bar 5, 6 odbora nadzorni odbori , to je ono neki se placa 20 000 rsd, a neki po 100 000 rsd...samo stolica mesecno...bez sastanaka....

problem sa "neutralcima" jeste da su to zapravo SNS botovi ili podrzavaoci koji ili namerno forsiraju pricu da odvracaju disidente, ili ih je sramota sto su SNS pa se kriju.

Zato bukvalno 99% tih recenica krenu sa "ee nisam ni za jedne ili druge, ali..." pa ponavlja SNS teze na maks
oni prvo lazu sami sebe, pa onda nas, ako smo glupi da im poverujemo
ta njihova laz je cak postala mantra

aljek citira musolinija,a oni neutralni? fasizam je vec zavladao, zlo ne spava, a djavo dolazi po svoje

Измишљате неутралне... или си одушевљен блокадама или ти иду на јеја...говорим за Београд и друге градове...

Блокадери раде против себе, како да им објасним ?

Grci su imali rec idiot....

То Грци ...
А данашњи Срби идиотима зову оне који гину за идеале.

Реци ми брале колико си плаћен да рушиш Србију,
и ако је добра кинта ето и мене.

Немој ми само рећи да то радиш из идеала,
јер као што рекох, са будалама не бих да имам никакве везе.

Та већина ће на изборима рећи шта мисли.
Ови антинеутрални ће морати да врате паре инвеститору ...
Тако је једва чекам изборе...тада ће многи заћутати и потражити нови смисао...:mrgreen:

Da obrnemo, svaki ustanik je ustaša?
Тако је једва чекам изборе...тада ће многи заћутати и потражити нови смисао...:mrgreen:
5458C798-C588-4E92-B6E1-6FF7A1FF5298.jpeg

Back