Koliko ima odlicne dece, pa i dece sa svim peticama kod nas ne mogu se odati utisku da je skoro svaki srbin genijalac za sve nauke sveta. Ili je mozda pa vi razmislite da mi ko nacija bolujemo od kompleksa da nasa deca moraju da budu genijalci za sve i svasta i po cenu zivota i smrti odlicni. A da su zapravo sve te odlicne ocene varka i da ih je vecina stecena na muvanje. Uvek na kraju godine moljakanje profesora, puskice, saputanje, navlacenje na misice ne bi li sutra mama i tata mogli da se pohvale da su im deca genijalci za sve nauke ovog sveta.
Mozda ce nekima biti nenormalno ovo sto pisem, ali meni nikako nije normalno, da skoro svi imaju debe ocene iz svih predmeta, da je vecina pametna, genijalna nadarena za sve nauke, da svima sve ide od ruke. Ima i genijalaca ali kod nas je tih genijalaca cini mi se malo previse. Ocu reci sve mi izgleda nekako vestacki ne bi li se zadovoljio neciji ego.
Mozda ce nekima biti nenormalno ovo sto pisem, ali meni nikako nije normalno, da skoro svi imaju debe ocene iz svih predmeta, da je vecina pametna, genijalna nadarena za sve nauke, da svima sve ide od ruke. Ima i genijalaca ali kod nas je tih genijalaca cini mi se malo previse. Ocu reci sve mi izgleda nekako vestacki ne bi li se zadovoljio neciji ego.