Huuhh.. kako sam se nešto raspilavila od ove teme..
Iako veze nemam šta za postavljačicu znači 'biti slab' na neku ženu..
Hipotetički... zamisli partnera ili potencijalnog partnera koji 'toleriše' sva tvoja s(t/r)anja. Koji je to luksuzzz, i bahatluk, msm to.. želeti tu vrstu kredita kod nekoga. Aliiii lepo je puštati filmove.. on te podnosi svakakvu jer je slab na tebe.. znači značiš mu nekako i mnogo i posebno, ne može bez tebe..
Nikad nisam dejdrimovala o ovome dok sam bila normalna i stamena, no evo, sad mi pada na pamet pošto sam klimava i neuravnotežena..
Nego.. malo mi mnogo ovo "svaki muškarac ima tih pet-šest žena na koje je slab".. Ne može se toliki broj izdržati..

A i nekako je razvodnjeno i neubedljivo dobiti samo 1/6 njegove "slabosti". Jedna žena je sasvim dovoljna.
Npr nervira se na maks što mi gleda kroz prste za raznorazne gluposti. Žmuri na svakojake nebuloze i moja šućmurasta raspoloženja jer zna da ću mu se kad prođe sivilo okačiti o vrat i izljubiti ga i izujedati ko da ništa nije bilo..
Sad bekturijaliti.. sve gore napisano je nerealno očekivati.. nema ništa od odnosa gde jedna strana trpi.. al' ajd', varljiv i dosadan četvrtak pa da prošvercujem malo toplog maštarenja..
Temu ste naravno unakaradili i obogaljili samo tako.. Načeste mi auru u prvom minutu čitanja.. Nakadno ću napraviti presek citata kao demonstraciju vaše retoričke snage, visokog verbalnog intelekta i socijalnale intuicije..