Svaki muškarac ima tih pet, šest žena na koje je slab

u obom u kojem zive normalni ljudi
jbt
probaj nekad da citas sve do kraja pa izmedju redova
jbt
i odseksaj od mene u skokovima pametnjakovicu hipsterski
Pored toliko lepih zena koje zele da se seksaju a ne da prave majmuna od mene, veruj mi da mi ti nisi ni na kraj pameti da se seksam sa tobom, zato ne brini. 🤣
Ali, da te seksam u mozak to mi je vec kul. 🤣

Valjda su zlatna šargarepa. A jesi li ti zec? :think:

златне шаргарепе за златног зеца

1751540274617.png

Huuhh.. kako sam se nešto raspilavila od ove teme..
Iako veze nemam šta za postavljačicu znači 'biti slab' na neku ženu.. :mrgreen:

Hipotetički... zamisli partnera ili potencijalnog partnera koji 'toleriše' sva tvoja s(t/r)anja. Koji je to luksuzzz, i bahatluk, msm to.. želeti tu vrstu kredita kod nekoga. Aliiii lepo je puštati filmove.. on te podnosi svakakvu jer je slab na tebe.. znači značiš mu nekako i mnogo i posebno, ne može bez tebe.. :heart:

Nikad nisam dejdrimovala o ovome dok sam bila normalna i stamena, no evo, sad mi pada na pamet pošto sam klimava i neuravnotežena.. :zkez:

Nego.. malo mi mnogo ovo "svaki muškarac ima tih pet-šest žena na koje je slab".. Ne može se toliki broj izdržati.. :mrgreen: A i nekako je razvodnjeno i neubedljivo dobiti samo 1/6 njegove "slabosti". Jedna žena je sasvim dovoljna.

Npr nervira se na maks što mi gleda kroz prste za raznorazne gluposti. Žmuri na svakojake nebuloze i moja šućmurasta raspoloženja jer zna da ću mu se kad prođe sivilo okačiti o vrat i izljubiti ga i izujedati ko da ništa nije bilo.. :ljub:

Sad bekturijaliti.. sve gore napisano je nerealno očekivati.. nema ništa od odnosa gde jedna strana trpi.. al' ajd', varljiv i dosadan četvrtak pa da prošvercujem malo toplog maštarenja..

Temu ste naravno unakaradili i obogaljili samo tako.. Načeste mi auru u prvom minutu čitanja.. Nakadno ću napraviti presek citata kao demonstraciju vaše retoričke snage, visokog verbalnog intelekta i socijalnale intuicije..

Poslednja izmena:

Back