Mogu da razumem kako se osecas, iako sam ja bila u takvoj situaciji iz potpuno drugih razloga.
isto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu da razumem kako se osecas, iako sam ja bila u takvoj situaciji iz potpuno drugih razloga.
Pa zanimalo me verovatno i sa 5 godKolko godina si ti imao kad si naucio da kuvas pasulj? Mislis da svako to mora da zna kao petnaestogodisanjk?
ne mislim da mora nego da zeli da nauci i da se zanima potrudi..da se osamostali sto pre..a to podrazumeva da ne jede brzu hranu nego da i kasiku koristiako ona ne zna, ti znas da skuvas pasulj, i resen problem.mozda kuva lepe sarme. a mozda ume i lepo da zaprzi corbu.
.
mislim ono upoznajem devojku koju zanima sta sam zavrsio..mene to ne zanima ich..nego kakav ima mentalni sklop koji podrazumeva da se brine o sebi..ali to nema 20-30-40%..nego 100% da je nezavisna..i kad udjes u kucu prvo bih pogledao frizider da vidim kako se hrani..a bogami vidjao sam 95% prazne
leti pecanje, bilijar obavezno...Slazem se da je dosadno al su zene takve da ih ne zanimaju neke aktivnosti gde sa malo treba angazovati fizicki..tipa sport..pecanje..neko druzanje da nije ogovaranje uz kaficu..sve ih nesto mrzi i nemaju ideje

na je domacica,sedi kuci i ne radi...Nista.Cvrc.Ovo pitanje i mene muči...A bre zeeeeeeeeneeeeeeee..evo nesto bas razmisljam,dosadno je bre biti domacica.Tacnije,nije dosadno nego nezahvalno,nezahvalno je danas biti zena.Kuca,posao,i tek poneki izlazak..kad vreme i obaveze dozvole.Sve sto se dogadja izgleda otprilike ovako-dodjem sa posla,e sad kucne obaveze/te skuvaj rucak,spremi po kuci,ves opeglaj,operi sudje..o vecim radovima ne razmisljam osim vikendom kada ih i obavljam,i na kraju ufffff..strmoglavim se u fotelju ili krevet eventualno se zalepim za komp i to je to..A nije meni samo tako,vec imam utisak da je mnogim zenama tako..ne zalim se,volim da kuvam i spremam kucu,ali nekako necu da vodim suvoparni zivot domacicki,necu da mi u glavi budu veliki kuvar,lista za nabavku i gomila vesa za peglanje.Osim neke dobre knjige koju s vremena na vreme procitam,nazalost nemam nikakvu ideju kako da obogatim svoj zivot a da to ne iziskuje vreme koje nemam..pitam se sta ce biti kada dodju deca...
da li cu tek tada da se izgubim ili..ajde da cujem vas..koliko se dajete kuci,poslu,a koliko sebe cuvate od toga..
Svaka zena je domacica u svojoj kuci i nema veze da li ima posao ili ne,uloga domacice joj ne gine.I jeste frustrirajuce i nekako se najmanje vide rezultati tog posla.Brises prasinu-ona napada dok se okrenes,kuvas rucak-ocas posla serpe prazne i prljave,korpa za ves nikad da joj vidis dno,a izgines po kuci tamo vamo.
Ja ne volim da cujem kada neko prica o nekoj zeni u pezorativnom smisluna je domacica,sedi kuci i ne radi...Nista.Cvrc.
Zamor materijala se desava i zena mora sebi da nadje nacin kako ce da ventilira bez milosti prema ukucanima...Ako namerava da valja i sebi i njima.

Svaka zena je domacica u svojoj kuci i nema veze da li ima posao ili ne,uloga domacice joj ne gine.I jeste frustrirajuce i nekako se najmanje vide rezultati tog posla.Brises prasinu-ona napada dok se okrenes,kuvas rucak-ocas posla serpe prazne i prljave,korpa za ves nikad da joj vidis dno,a izgines po kuci tamo vamo.
Ja ne volim da cujem kada neko prica o nekoj zeni u pezorativnom smisluna je domacica,sedi kuci i ne radi...Nista.Cvrc.
Zamor materijala se desava i zena mora sebi da nadje nacin kako ce da ventilira bez milosti prema ukucanima...Ako namerava da valja i sebi i njima.

Mislim ok al meni se uopste ne dopada pa sam pomen podjednako..iz kog razloga..sto mi se cini da to pominju samo novopeceni mladji partneri i da to potenciraju..sad iz kog razloga dal im je tesko ili ih mrzi..ili su razmazeni..ili su nadrk pa kao necu nikog sluzim..ok pricamo mi ovde raznih godista ali sam siguran da ovakva podela nije po unutrasnjosti i kod osoba od nekih 45-50god..ako sam 100% sposoban da se sam snalazim..nikako mi nece tesko pasti da se podelim na osobu s kojom sam bez pomena i potraznje jednakosti..ako pak nisam onda ce mi sve smetati sto radim za nju
Kontam ja da to nije popularno i uobičajeno u nas srba ali to me ne zanima, a ni mm-a 
Uz sve ovde pobrojano istakao bih da moja uglavnom
nije zaklapala

I mene ovo najviše žulja u Mačkinoj priči.Au majko moja...Mislim, svaka čast ako ti tako odgovaraAl da ja kuvam dva ručka jer se gospodi ne jede to što sam skuvala...
Apsolutno nemoguće
![]()

I mene ovo najviše žulja u Mačkinoj priči.![]()

Ako ti se ˝podjednako˝ ne dopada znači da si za to da neko radi više u kući a neko manje?A šta ti se tu dopada?Pogotovo što pri takvoj rapodeli obično žena strada.
Il su ovo il su ono...što si tako negativan, a što ne može da bude-možda žele da podele poslove i tako jedno drugom olakšaju?Kontam ja da to nije popularno i uobičajeno u nas srba ali to me ne zanima, a ni mm-a
I da se razumemo, termin ˝podjednako˝ nikako ne shvatati bakvalno, tj odlaziti u krajnost, kako to ovde zna da biva
![]()
onda sex inicijativa je na meni 100%..ona svrsava 3-4-5x ja 1..de je tu jednakost
ja vozim kola ona ne..dolazimo do toga da sam stariji i iskusniji pa kuvam sve redom..kucni poslovi se podrazumevaju i pranje..sad ti meni reci koj ce mi k riba
ako tako gledamo ja stradam uvek a ako te poslusam bice mi itekako dobro da ona preuzme pola i da se vaga izbazdari fifty 50..e sad zasto bi mi mladi glumili po ovoj potrebi svet kad je ipak veci % balkanskog vaspitanja i ponasanja?I mene ovo najviše žulja u Mačkinoj priči.[/QU
ne treba da te zulja.moj muz ujutru kad krene na posao nosi rucak koji tamo podgreje u mikrotalasnoj,jer voli da ruca u jedan.desava mi se da mi nije nista ostalo od jucerasnjeg rucka,pa se setim da mu kuvam u devet uvece.malo telefoniram,malo forumasim,malo tv i skuvan rucak.ako je nesto na kasiku sto moze da se sutra podgreje,kuvam i za decu.ako ne sutra operacija tece ovako.za mladjeg kuvam posebno,jer on dolazi oko 1,za srednjoskolca kasnije jer on stize oko 3,a ja skoro svakodnevno kuvam sebi,jer samo ja zelim da se hranim zdravo i dijetalno.ovako je bar dva puta nedeljno.jedna mikrotalasna bi taj posao skratila ,ali iako zivim u dva spojena stana,kuhinja mi je manja od kutije sibica i nema mesta.
meni nije problem ceo dan da kuvam,ali recimo pranje kupatila,wc solje,fuj,to je nesto sto mrzim.ja zivim sa tri muskarca koji su kao onako uredni,a u wc u svinje
imas ruke pa kuvaj sve sto zamislis. 

ALI NE MUCE ME KUCNIIII POOOOOOOOSLOOOOOOOOVIIIIIIIII....niti mi je TESKO da ih obavljam,samo mi je bezveze da mi se zivot SVEDE SAMO NA TO
volim i da kuvam,i uzivam da mi sve bude kako treba u kuci,ali kad se sve svede,obrni okreni na posao i kucu,i da ne mogu da izadjem sa komsinicom u grad jer moram da uradim nesto,ili sam prosto premorena...
***, ja ću ribati WC svaki dan jer se to obavi za par minuta i čisto k'o suza, ali kuvanje ručka JEDNOM dnevno me ubija, a kamoli nekoliko puta. Zlopatiš se onoliko, a pojede se za sekund i gde si bio - nigde, šta si radio - ništa...
Nego da pitam ove mlade domaćice....kako uspevate da vam bude toliko dosadno???
Joooj, kad se samo setim kako je meni bio kratak dan dok nisam imala decu.
Sad čekam da malo porastu pa opet Jovo nanovo.
Al' me idu ove narodne poskočice.![]()

Zato su srecne zene ciji muzevi kuvaju.
Meni nije jasno zasto moju zenu i mnoge od vas to mrzi. Ustvari, jedino to mogu sebi objasniti time sto je to neko "moranje", rutina - ili se varam? Ebote, meni to dodje razonoda. Posle dana na poslu, dodjem kuci i uzmem da kuvam. I uzivam u tome. I zadovoljstvo mi je svaki put kada vidim da ukucani tepaju i da im je ukusno.
Sto se same teme tice...treniraj nesto, imas valjda neki hobi? Idi trci, bilo sta. Samo nemoj da rdjas u cetiri zida.
p.s.: pecanje mi ne dirajte, vidim neki se podrugavaju pecanju, a nemaju pojma sta propustaju!![]()
Pa sve te akcije i pecanje kao + cine mentalni sklop coveka koji neke nemaju pa im pada kao moranje![]()
Kuvanjew je i meni razonoda kad znam da ne moram i da nije svakodnevno.Ali u suprotnom, teška gnjavaža...veruj mi...