red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
A bre zeeeeeeeeneeeeeeee..evo nesto bas razmisljam,dosadno je bre biti domacica.Tacnije,nije dosadno nego nezahvalno,nezahvalno je danas biti zena.Kuca,posao,i tek poneki izlazak..kad vreme i obaveze dozvole.Sve sto se dogadja izgleda otprilike ovako-dodjem sa posla,e sad kucne obaveze/te skuvaj rucak,spremi po kuci,ves opeglaj,operi sudje..o vecim radovima ne razmisljam osim vikendom kada ih i obavljam
,i na kraju ufffff..strmoglavim se u fotelju ili krevet eventualno se zalepim za komp i to je to..A nije meni samo tako,vec imam utisak da je mnogim zenama tako..ne zalim se,volim da kuvam i spremam kucu,ali nekako necu da vodim suvoparni zivot domacicki,necu da mi u glavi budu veliki kuvar,lista za nabavku i gomila vesa za peglanje.Osim neke dobre knjige koju s vremena na vreme procitam,nazalost nemam nikakvu ideju kako da obogatim svoj zivot a da to ne iziskuje vreme koje nemam..pitam se sta ce biti kada dodju deca...
da li cu tek tada da se izgubim ili..ajde da cujem vas..koliko se dajete kuci,poslu,a koliko sebe cuvate od toga..