Сусрет с форумашицом

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ne
al' kad je imala hertza da mu pridje,
(ja nisam sigurna da bih imala.. ne njemu, nego bilo kome)
onda je to najmanje sto je mogla ..
nisam ja radoznala..
samo konstatujem.

pa ne znam... ja na to ne gledam samo kao na hrabrost... recimo da je istina ovo shto dijenek pishe i poshto je devojka jako mlada, verovatno na to prilazenje gleda kao na "igru", pa se zato nije ni predstavila...

У једном моменту прилази ми девојка од својих 17-19 година,
нисам сигуран и каже ми "Опрости, ти си Дијенк?"
Зачуђено је погледам док ме облива лагано цренило и кажем "да".
"Читам твоје постове на крсти, допадају ми се. А видела сам ти и фотографије на теми." - рече она.
Ја ту порастем за 5 до 7 цм и питам је ко је.Неће да ми каже.
Čoveče ti si baš popularan lik! 8) forumaš s Krste za kim devojke seku vene aaaa :D

hm pa tako nesto mi se nije desilo ali mi je prijavljeno nekoliko puta od razlicitih ljudi da sam vidjena :neutral:
ne volim kad me vide a ne vidim ih.
ja sam dva puta srela forumase,valjda,ali ih nisam prepadala na taj nacin :lol:

i ne bih volela jednog dana ako me neko vidi da krene da urla za mnom banshiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Čoveče ti si baš popularan lik! 8) forumaš s Krste za kim devojke seku vene aaaa :D

Једна ласта не чини пролеће...
Тако је и с популарношћу.
Како ме је прошла еуфорија, сад сам сигуран да јој је намера била да ме наложи...
Највише ми смета што ми није рекла ник.

hehe dijenek... znash shta bi josh extra bilo, da ti je trazila autogram...:lol::mrgreen:

ja znam da bi neka koja bi zelela da izgovori moj nick morala DOBRO I ZDRAVO DA MUCA! usrala bi se dok bi me dozvala, ja bih vec kucao kartu....Dijenek ti si moj izbor za sigurica "blinde aids" by "raspomamljene mlade 4umasice" :-D

Сад ме већ мало за...вате.
То није лепо...

Ma, nije da ti ne verujem, malo mi samo - neverovatno...Ceo grad jedan Forum...:confused:

Јбг.
Вероватно ни ја не бих неком другом веровао да ми је тако нешто испричао...
Јесте чудно, али заиста немам разлога да измишљам овакве ствари, ни ја нити било ко други.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back