Сусрет с форумашицом

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чекам ја данас бус код Вуковог споменика стојећи иза оних кровића.
Размиљам о неким мојим обавезама које треба или да испуним или да избегнем.
Гледам и одмеравам девојчице око себе.
У једном моменту прилази ми девојка од својих 17-19 година, нисам сигуран и каже ми "Опрости, ти си Дијенк?"
Зачуђено је погледам док ме облива лагано цренило и кажем "да".
"Читам твоје постове на крсти, допадају ми се. А видела сам ти и фотографије на теми." - рече она.
Ја ту порастем за 5 до 7 цм и питам је ко је.
Неће да ми каже.
Причали смо још пар мин. док њој није дошао трамвај.
Упитах је последњи пут ко је, али ми не рече...
Некако бих волео да је то била ПИЛ пошто њу још нисам видео, мада сам с друге стране сигуран да није...
Свашта сам прошао у свом форумашком животу али ово је било баш упечатљиво...
Да ли вам се то некад десило и како сте реаговали?
Ја се надам да ће ми се ова девојка јавити, можда следећи пут попијемо и кафу...

Mora da je sinnke...

ove shto rade za delikatesom su malko punije, one otpadaju :P

jaooj bila bi fora da Dijenek-a startuje vrhunska riba u vidu ridze, a on nema kartu niti markicu....pa ona prepiska kada krene, i tu Di da udari, sharamaira cicu i tako :lol:

Ја увек имам маркицу.
А у Ц маркету код мене има неколико занимљивих продавачица...
Мада се ја више палим на промотерке.
Једном приликом сам само због плавих олију и црне, коврџаве косе купио два кг неке италијанске тестенине по цени од једно 7, 8 кг обичне домаће.
Ова моја ми је дупе данима померала због тога.
Како ме је само описивала да сам изгледао док сам куповао...:D:D:D

U Dijenek, imam jedan mnogo dobar kliker. Znaš šta sve možeš sa njim da radiš. da ne poveruješ. A samo je pola miliona dolara. Ali za ono što dobijaš to je kao da si me pokrao. Ali meni se dopadaju tvoji mišići i vidim da si pametan čovek i obdaren, ako smem da primetim (hihihi). trep, trep

Ја увек имам маркицу.
А у Ц маркету код мене има неколико занимљивих продавачица...
Мада се ја више палим на промотерке.
Једном приликом сам само због плавих олију и црне, коврџаве косе купио два кг неке италијанске тестенине по цени од једно 7, 8 кг обичне домаће.
Ова моја ми је дупе данима померала због тога.
Како ме је само описивала да сам изгледао док сам куповао...:D:D:D

Sigurna sam da bi umio da izabereš:D Malo se šalimo jutros, bez ljutnje

Ima i ona urbana legenda o tome...kao muzz i zzena se muvali preko neta pa kad su se nashli shokirali se i razveli...

Ја познајем људе који су се упознали преко чета и венчали се.
И то не само један пар.
Ово јуче је била најобичнија провокација, чак сумњам да је мој рођак ту умешао прсте. И он овде постује само не на ЉиС и не би ме изненадило да ми приеди тако нешто...
Кад је могао да шаље комшије да подигну награде по разним фризерским салонима и ккарте по биоскопима...
Нервира ме то што ми није рекла ник и зато мислим да је он умешао прсте.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back