smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Stigle smo i mi odavno, nego ja nemam internet... tek sad sam se nekako zakačila na komšijski. I to iz kreveta (svog, da ne bude zabune
)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sreća pa neki i ponesu aparat... da ovekoveče ovako značajne trenutkeI ja da kazem da je bilo diiivno, jes da smo bile istureno odeljenje ali lepo je videti sve. Klopa naravno za 10. A sto se tice maskote sajma, ili ti jestivog gumenog poklona za kraj, sto bi neko reko u onoj guzvi, na moje pitanje: "a kako se to jede"; da se to NE jede vec se lizejos mi stoji netaknut
Pozdrav svima i nadam se da ce biti slika, jer sam ja zaboravila aparat.
Da, da, nasa Nata nije bila u prilici da dodjeuh zaboravih , falila mi i nasa divna duhovita Nata <3 , jos me drze utisci i nikako da pocnem da pravim figure za sl. nedelju![]()
Cile,pa naravno da nisi imala da vremena da slikas,kad si bila zauzeta deljenjem propagandnog materijalaEeeeh drugarice moje ja tek sad sedoh da prosvrljam malo po krsti ,meni je bilo feeeenomenalno divno sam se provela samo mogu da zamislim da su bile tu jos Nata,Jaca i Vesna ali i ovako nam je bilo zabavno ja ni jednu sliku nemam jer nisam ni imala vremena da slikam bilo sta, zao mi je samo sto nisam uslikala izraze na vasim licima kad sam vam davala bomboniceneprocenjivo
zao mi je i sto mi svekrva ote zadnji primerak ali nema veze zena je zasluzila cuvala mi decu pobogu
ljubim vas sve lutke moje
![]()
Joj, Cile super ti je svekrva, moja bi se zgranula
Inače, čim sam ušla u kuću sin me je pitao:"Šta si mi donela?" A kad je video, sve što je rekao je "Vau! Prelepo!" Tako da hvala svim devojkama na divnim poslasticama koje su nesebično delileKod nas ti je bio princip "Kuma donela, kuma odnela"
Kato, tvoje mafine je smazao u slast. Po kom receptu si ih pravila?
Stigle smo i mi odavno, nego ja nemam internet... tek sad sam se nekako zakačila na komšijski. I to iz kreveta (svog, da ne bude zabune)
Uvek neko nešto ne proba... odnosno - nemoguće je sve probati pa sam ja, nakon višegodišnjeg iskustva, razradila sledeću taktiku: Ošacjem unapred ili na sajmu šta bih najrađe jela... i tome se posvetim onako svojski. Sve ostalo je super, ali uglavnom ostane na gledanju.Jao, a meni žao što ne stigoh da probam domaćicinu snikers, sve posle ću, posle ću... a posle šipak, sve se pojelo![]()
Sreća pa neki i ponesu aparat... da ovekoveče ovako značajne trenutke))
Pogledajte prilog 313097
PS Slike su u abumu
http://forum.krstarica.com/album.php?albumid=10844
Uvek neko nešto ne proba... odnosno - nemoguće je sve probati pa sam ja, nakon višegodišnjeg iskustva, razradila sledeću taktiku: Ošacjem unapred ili na sajmu šta bih najrađe jela... i tome se posvetim onako svojski. Sve ostalo je super, ali uglavnom ostane na gledanju.
I tako je meni ove godine baš, baš legla ona torta sa dimljenim lososom i Gogini kolači za poslasticu. Ostalo jednostavno nisam ni stigla da probam.
Biće još prilike i sajmova...![]()
Znala sam da nece ovo da ti promakne!
Inace jesu najbolje i najlepse!![]()