SUSRET, DRUŽENJE, OKUPLJANJE...

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A joooj cc c cc salim se. Nisam se ja mnogo reklamirala ovde jer nekako volim to da odvojim. Racunam da je to posao a ovo mi je zadovoljstvo. Ali posto vecina zna igrom slucaja evo za one koji jos uvek ne znaju. Moj profil se zove Alat ZA Fondan Dekoracije, bas tako kao sto i pise. Inace sam registrovana pod nazivom Profy alatke.

Meni muz upravo javio da mu je upravnica povukla slobodan dan, bas sam se iznervirala, racunala sam da ce biti tamo a sad mi je kasno da cimam nekog drugog, sve drugarice rade u to doba :(

Iva, jel ti dolazis da zauzmes mesta za Tim snova?

Daco, koliki precnik ti kutijice treba? imam ja jednu od 20 cm i visine 18, ako ti nesto znaci.

Daco, koliki precnik ti kutijice treba? imam ja jednu od 20 cm i visine 18, ako ti nesto znaci.

Meni trebaju one malene kao da stane samo jedan mafin u njih, to je ovdje na Zoricinoj slici precnik 80mm a visina oko 120mm, to je veliko sto ti imas.
Nema veze,snacicu se vec nekako
Kata je ispred moje zgrade sutra u pola 7, za koliko smo mi u Bg ne znam,zavisi od ovih poluzimskih uslova puta, ali sigurno ne prije od ZD ako se njoj ostavi planirani prevoz

Što se zauzimanja mesta tiče, misli da ne treba žuriti.
Kao što je već rečeno, prošle godine su se živi smrzli svi koji su čekali... Ne zna se kada će vrata biti otvorena, Sajam zvanično počinje u 10h.
Zbogsaobraćaja u gradu (a mi moramo da prođemo i preko Pančevačkog mosta i kroz grad) ne mogu da predvidim kada ćemo stići, ali ne planiram da to bude nešto mnogo rano... recimo oko 9:15-9:30 (taman da prođe najgora gužva).
Ako neko stigne ranije, a vrata hale budu otvorena - super. Zgrabite jedno 3 stola i čekajte stolnjake.
S obzirom na posetu prošle godine, i na opšte stanje stvari - mislim da će biti i mesta i stolova... a svakako se uvek snađemo.

Ja sam spremna za Sajam. Prevoz mi je potvrđen, tako da se nadam da ću između 9:15 - 9:30 h biti ispred hale 3.

10qmome.jpg

Ovo mi je četvrti put da sam bila na sajmu sa 'Timom snova' I uvek vreme proleti pa ne uspemo ni da se ispričamo a I čini mi se da je svaki put bolje nego prošli. Jedino šo je uvek isto to je da smo najlepše, najtalentovanije, najspretnije I najveselije I zbog toga je na našem štandu uvek gužva.
Svim curama čestitam na prelepim kreacijama, a dobitnicama I na nagradama.
Svi koji nisu bili su nam nedostajali ali čini mi se najviše Daca I Rade I naravno Jeca67, koja nije uspela da se probije do Beograda.

Nadam se da su nam sve forumašice lepo putovali I stigle kući zadovoljne I vesele. :cmok:

- - - - - - - - - -

Ima puno slika ali pošto putujem sigurn sam da će neko postavitio slike da vam dočara atmosferu.

Back