SUSRET, DRUŽENJE, OKUPLJANJE...

Jaca 67, Zvoncica i Boba a bice i alata koliko ja znam samo ne mogu da se setim ko se ono bese najavio ja mislim ona zena sto je bila sa Snezanom Ognjanovic prosle godine ,mozda i principesa donese nesto ja se barem nadam :)
Princeska ne dolazi, barem mi ej tako prije nekih 7 dana rekla, jer je uzimala dosta slobodnih dana oko operacije sina, pa Budimpesta, a taj dan radi, tako da eto... bas mi krivo.
 
Smeh ako izlazem sitne kolace zar za svaki treba da pisem recept :rtfm::dash::dash::dash:
Već si dobila odgovor ;). Da, treba recept za sve kolače... mada to niko tamo ne broji i ne provrava ;).
Ako ti je jednostavnije, pošalji ih meni na mail, srediću, odštampati i doneti ih tamo. Uz napomenu koga potpisujem ;)

I narode, šta znamo, ko dolazi?

rzorica, daca_Su, cilence, s.and.i, fondantorte, smeh, Jaca023, msneki, natali74, Teta Ira... ko još

I da li neko zna, hoće li biti nekog sa alatom na Sajmu? Biće Alat za fondan dekoracije sa FB, a da li će biti još neko?

Uvek neko napravi lepo iznenađenje pa navrati na druženje. I uvek neko od najavljenih izostane :(

:heart:
A mama? :)
 
Pa i ja dolazim
cmokcmokhd3.gif
 
Dolazimo i mi samo bez mene :( Dolazi mama u 10:00 a tata dolazi malo kasnije,ima nesto da zavrsi pre toga.
Smeh hvala na svim informacijama kao i uvek kad covek procita tvoj mejl ,ne mora da postavlja pitanje broj 2 ili 3! Sve ukratko opisano i sve sto treba! :heart:
Pa znaš kako... dosta toga je ovde već rečeno, ali uvek je neko nov i uvek neko ne zna... Razumem ja i ljude da ih mrzi da "okreću" stranice unazad, ali u suštini ovaj Sajam je svake godine isti i ono što smo pisale prošle ili pretprošle ili one tamo godine kada smo prvi put išle - važi i za ovu.
Ranijih godina sam stizala da "prelistam" aktivne teme na kulinarstvu i pojedinačno obavestim one za koje mislim da bi mogle ili želele doći - da su dobrodošle, da je "Tim snova" otvoreno "udruženje" i da su svi novi, dobronamerni članovi dobrodošli. Potrebno je "poneti" samo dobru volju i lepo raspoloženje.
Da li će, kada će, kako i ko doći - odlučuje svako od nas samo za sebe, niko nije tu da bilo kome određuje i procenjuje bilo čije prioritete.
I ko god da dođe - dobrodošao je (što zna svaka od vas koja se u bilo kom trenutku pridružila) i prva sam koja na sve načine izbegava podelu na "stare" i "nove".
Jedini razlog zašto forsiram ovu temu i neke bar načelne dogovore je taj što tamo izlažemo kolektivno, znači postoji jedna prijava, zajedničko ime, zajednički sto... i neko mora da komunicira sa organizatorom bar u najosnovnijem. Počelo je od moje ideje i te prve godine sam uspostavila dobru komunikaciju sa "Praktikom" tako da se dalje nastavilo po inerciji.
Sad je već sve manje-više uhodano, ne treba tu neka velika organizacija, niti neki poseban organizator ali i dalje neko mora da razmenjuje informacije sa organizatorom... Zbog toga je uputno da bar znamo ko dolazi i sa čim...
 
Uspela sam da "ukradem" malo vremena i sredim natpis za sto (nadam se da ću stići i da ga odštampam u koloru)

timsnova-1.jpg


Ovako će izgledati ispisani recepti... (za one koji su mi ih dostavili ili će ih dostaviti - njih neću štampati u koloru ;))

podloga11-1.jpg


I sad "odoh" malo da radim (pod navodncima je jer ostajem ispred kompa, samo odoh na neke druge aktivnosti) ako mislim da u petak koristim slobodan dan, moram koješta i da završim ;)
 
Samo da pitam da li mogu da se prikljucim vama sa foruma jer sam napravila tri torte makete gde su korisceni alati koje donosimo. Ako moraju i one da se ocenjuju neka ih ocenjuju, a ponela bih mafine sa coca colom za drustvo. Recept cu poneti. Trebao bi mi cosak nekog stola pa sam voljna da dodjem malo pre otvaranja da ugrabimo neki. Volela bih da budem sa vama jer se osecak kao clan ove veeelike porodice, alat je bio usputna delatnost i pomoc mojim iskustvom drugarici u poslu, pa sam se zanela :)).
 
Samo da pitam da li mogu da se prikljucim vama sa foruma jer sam napravila tri torte makete gde su korisceni alati koje donosimo. Ako moraju i one da se ocenjuju neka ih ocenjuju, a ponela bih mafine sa coca colom za drustvo. Recept cu poneti. Trebao bi mi cosak nekog stola pa sam voljna da dodjem malo pre otvaranja da ugrabimo neki. Volela bih da budem sa vama jer se osecak kao clan ove veeelike porodice, alat je bio usputna delatnost i pomoc mojim iskustvom drugarici u poslu, pa sam se zanela :)).
Ja već danima "vičem" i tražim nekog za "otimanje" stolova!
Ako si raspoložena, meni je drago da i to rešimo!
Znači, vidimo se na sajmu!
 
E ovako...
Ja napravila par "sorti" slaniša noćas, tako da ću, ako se ništa ne promeni, večeras za Bg.
Iskreno se nadam da ću stići da pomognem oko stolova, ali ne obećavam jer sam krajnje nepouzdana kad se radi o jutarnjim aktivnostima :rumenka: (pojedini su pre nego što su me upoznali imali prilikju da se upoznaju sa tom mojom osobinom :zcepanje:)
 
U zalihama našla kartonske tanjiriće (ima ih 40-tak komada) što bi trebalo da je dovoljno tako da znate da je to rešeno.
Našla sam i kašičice, ali one malecke za espreso... Ponela zbog glednih posetilaca :zcepanje:
Salvete sam zaboravila a ne znam... ne sećam se ni da li nam trebaju.
Čaša više nemam u šteku tako da ako nekom padne na pamet da donese nešto za piće - da zna i to.
Ako se još nečeg setim... kad se setim - pišem. ;)
 

Back
Top