Marquise de Sade
Domaćin
- Poruka
- 3.203
...ne...
...sad sam uleteo i video samo ovo poslednje...![]()
I tako je minon propustio dobar film.
Javi kad pogledas da li ti se svideo. - - - - - - - - - -
A meni se bas, bas dopao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ne...
...sad sam uleteo i video samo ovo poslednje...![]()
Javi kad pogledas da li ti se svideo. 
kakav zaheb
kad ja tamo a ono medjutim... 
Hunger http://www.imdb.com/title/tt0986233/?ref_=nv_sr_5
tezak i mucan za gledati... fasbender ubedljiv i divan cak i ovde sa 20kg manjka
Fuj.*Ima par nastavaka, ali prvi je ubedljivo najbolji.
Mozda Harry and the Hendersons?da li neko zna kako se zove film kad porodica, vraćajući se sa kampovanja, autom udari JETIJA...itd...sinoć bio na pinkmovie (2 ili 3???), ali nisam uhvatila ime filma...
tako sam se "dječije" opustila uz film
Moram da mi djeca to pogledaju...Hvala punoYEEEES!Moram da mi djeca to pogledaju...Hvala puno

Nisam pozalila sto sam sacekala da film malo "splasne" u javnosti pa da ga pogledam.
Life of Pi je stvarno dozivljaj. Kao 3D film, kao avantura, kao tema za razmisljanje (religija, zivot, iskusenje, filozofija), kao fantastika, da napunite oci... Sve je tu.
Gluma cista 10! Efekti 10, boje 10, prica 10. Ako ste citali knjigu i pogledali film, znate da je adaptacija dobra i da se nista izgubilo nije.
Ma odlican! Bravo.![]()
![]()

I meni je odlican, drzao mi je paznju, kao nekad bajke, slusas/citas i ne trepces.![]()
Ali me na kraju nekako dotukao.![]()
Sad sam dobila preporuku za ovaj film, javljam se kasnije sa utiscima.
http://www.imdb.com/title/tt1392214/?ref_=nm_flmg_act_5
Zatvorenici
Valja...drži pažnju , stvarno dobar film..valja li ovo, night..?

Kao malo fuserajska Agata Kristi. 
PreporukaNisam pozalila sto sam sacekala da film malo "splasne" u javnosti pa da ga pogledam.
Life of Pi je stvarno dozivljaj. Kao 3D film, kao avantura, kao tema za razmisljanje (religija, zivot, iskusenje, filozofija), kao fantastika, da napunite oci... Sve je tu.
Gluma cista 10! Efekti 10, boje 10, prica 10. Ako ste citali knjigu i pogledali film, znate da je adaptacija dobra i da se nista izgubilo nije.
Ma odlican! Bravo.![]()
![]()
nemam šta da dodam , ono što si napisala je ostavilo utisak i na meneJeste, kraj ga je baš uozbiljio.I meni je odlican, drzao mi je paznju, kao nekad bajke, slusas/citas i ne trepces.![]()
Ali me na kraju nekako dotukao.![]()
Ako primetite, vicite!