- Poruka
- 27.752
E toooo! Upravo tako!Ja necu da posumljam,ako posumljam onda nesto ima a ima i kraja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E toooo! Upravo tako!Ja necu da posumljam,ako posumljam onda nesto ima a ima i kraja
Ja volem i sebe malo sta me briga ko sta radi.Ne volim da me neko proverava to me uzasava.Svak ima svoj zivot svoju slobodu nebitno jel u braku ili solo.Srecna sloboda svima.Bit zivota je da se dise punim plućima.Nije covek robot i bezgresan.
Instaliras joj aplikaciju na mobilnom -- moze i na laptopu -- koja ce da prati svaki njen digitalni korak. Ne kazes joj nista, jer ako joj kazes, onda ce paziti i tako neces saznati nista. Znaci mora krisom, jeb.iga, zivot je surov. Idemo dalje. Kad je uhvatis na delu, ne diras je, vec i dalje snimas . . . snimas apsolutno sve. Ne ljubomorises, ne patetises, pustis je da se doooooooobro izivi. E, kad snimis dovoljno kompromitujuceg materijla onda lepo sednete i razgovarate . . . i nabijes joj krivicu do svemirskog plafona. Ali joj oprostis i kazes joj da joj niko drugi ne bi oprostio, i da je sada niko drugi ne bi hteo, zato sto je niko ne voli kao ti. E, onda mozes da trazis od nje sta god hoces . . . apsolutno bilo sta.Ako sumnjate da vas na primer, vaš muž ili partner vara, da li biste smatrali da je opravdano da proverite njegov mobilni telefon ili njegovu e-poštu? Samo eto da se uverite da postoje dokazi
Pa ne mislis valjda da sam bas toliko ludNapiši da se šališ. Šališ se jel tako?
Okej je da mislis da sam malo looood -- iako nisam uopste -- ali toliko?
Radi na tome pa ces se odmoriti...ili pusti se da te hebu sa svih strana .da je većini tvoj mozak pa da odmore![]()
Nije ni potrebno. Na osnovu ovoga što si već napisao da se zaključiti da ima propuh u glavi.( Obrisan post. Nisam bas voljan da iznosim privatne detalje. )
Da je samo to . . .Nije ni potrebno. Na osnovu ovoga što si već napisao da se zaključiti da ima propuh u glavi.
Dobro je! Sad mi je lakše!Pa ne mislis valjda da sam bas toliko ludOkej je da mislis da sam malo looood -- iako nisam uopste -- ali toliko?
To je, nazalost, prica iz realnog zivota. Nije izmisljeno. Mozda je malo nakicena, zbog teme, posto se na temi pominju konkretno mobilni telefoni, ali 99% toga je ziva istina.
A neke bitne stvari sam izostavio. Naprimer, jako je bitno izneti sav prljav ves u javnost i svima razglasiti kako je vasa supruga blagoreceno zena sumnjivog morala -- da ne kazem sad nesto drugo -- a vi sirota jadna nesrecna lakoverna puna dobrote zrtva. To je bitno zato sto kada unistimo reputaciju nase supruge, a ponajvise njenu percepciju o tome kako je drugi vide, ona vise nema kud. Ona je sada plastelin u nasim rukama koji ce bukvalno uradicti za nas sta god pozelimo jer mi smo, jelte, jedini koji je zaista volimo na svetu.
Tako to rade profesionalci, ljudi koji su zavrsili adekvatne skole![]()

Bezveze mi bilo da kazem, "Voda je mokra". To se po meni podrazumeva. Kakvo crno proveravanje i prisluskivanje.Dobro je! Sad mi je lakše!
I ia tako mislimAko negira a ponaša se kao sumnjivac legitimno je proveriti.
| 1-1 ne vara neproveravan | 1-2 ne vara proveravan |
| 2-1 vara neproveravan | 2-2 vara uhvaćen |
Kakve veze imaju lopovi i ubicene vidim razlog da se lopov ili ubica poverenja štiti i da mu se dozvoli neka vrsta "amnestije" stim da jedno nema pravo na istinu
Ja stvarno ne razumem kako u opste moze ovakva tema da opstane na ovom forumu. Da se dovodi u pitanje preturanje po necijoj imovini i zalazenje u privatnost.
Ni veza ni brak neopravdavaju da svako ima i svoj prostor. Pogotovu ako se pise kroz nekakve nebuloze tipa neciji lajfstajl je ugrozen.
Meni je samo jedna zena jednom preturala po telefonu i to joj je bilo zadnje.
Zamisli da se ja tebi ulogujem u tvoj fejzbuk, tvoj linkedin nalog, citam sta ti se drugarica poverava, majka, sestra, ulogujem se ovde na krstarici i pisem u tvoje ime. Preturam sve sto si napisala ovde, vadim iz konteksta...
Koji psiho moraa da budes da bi to radila.
To je povreda slobode i prava na licni integritet i kradja imovine.