- Poruka
- 71.403
Ja imam nekad kratke nalete nekog mazohizma. Ne znam sta mi je brate. Moracu kod psihologa neki valerijan barem.Ja nju ne citam uopste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam nekad kratke nalete nekog mazohizma. Ne znam sta mi je brate. Moracu kod psihologa neki valerijan barem.Ja nju ne citam uopste
Ako vec vidim da se nesto desava ne bih uzela telefon vec bih pitala.
Ako su odgovori neuverljivi, ostaje mi ili da to prihvatim da nesto mulja ili da odem, u zavisnosti od interesa.
zanimljivoKo kaze da svi imamo prava na istinu?
Ako od nekoga silom iznudiš istinu, tj. pokušaš, dobijaš opravdanje, a ne istinu.
Ubica poverenja je i ubica odnosa, zajedništva. Ukoliko ga nema, taj odnos je - prazan.
Da to je fina varijanta kad smo solo i imamo dechka
Ja u ovoj temi polazim od zajedničke lokacije (stan/kuca) i obavezi financijskog odrzavanja života i lifestajla koji ne želimo da izgubimo
Posto je stvar poverenja onda nema sta da se krije u fonu,kompu,mailu,profilima i nema fame ako ga uzme u ruke,moze biti da pozove nekog a partner se strecne bez razloga i eto sranjaSve je stvar poverenja i poštovanja! Pre svega poštovanja. U fioci čuvam telefon svog supruga u kome su poruke koje nikada nisu pročitane. Zašto? Zato što dok je on mogao da ih čuje ja sam mu ih čitala, kada to više nije bilo moguće, nisam više ni jednu otvorila. Prvi razlog je poštovanje! Te poruke su njegove i njemu poslate, a ne meni. Da su te reči bile meni upućene, bile bi meni poslate. Drugi razlozi nisu deo ove teme.
I sve ostalo je deo poverenja, a ono što prelazi tu granicu ulazi u kontrolu. Da li bi tebi prijalo da te neko kontroliše? Sigurna sam da ne. Da li bi ti prijale optužbe? Sigurna sam da ne.
Razgovor bez optuživanja je najbolji način.
Sve je stvar poverenja i poštovanja! Pre svega poštovanja. U fioci čuvam telefon svog supruga u kome su poruke koje nikada nisu pročitane. Zašto? Zato što dok je on mogao da ih čuje ja sam mu ih čitala, kada to više nije bilo moguće, nisam više ni jednu otvorila. Prvi razlog je poštovanje! Te poruke su njegove i njemu poslate, a ne meni. Da su te reči bile meni upućene, bile bi meni poslate. Drugi razlozi nisu deo ove teme.
I sve ostalo je deo poverenja, a ono što prelazi tu granicu ulazi u kontrolu. Da li bi tebi prijalo da te neko kontroliše? Sigurna sam da ne. Da li bi ti prijale optužbe? Sigurna sam da ne.
Razgovor bez optuživanja je najbolji način.
Šalio sam se, nije lepo špijunirati voljenu osobu.Sve može da se nadgleda i bez da se traži telefon.![]()
Teže je izaći iz duge veze, braka, kada je domaćinstvo zajedničko, deca... sve to što zajednički život sa sobom nosi. Na toj osobi je da odluči da li će pristati da u takvom odnosu ostane ili ne ukoliko postoji sumnja koja nije opovrgnuta.to tolerišemo
tema je krš
nemoj da se svađašzabole me shto je tebi krsh
valjda ti razumesh zashto je tebi krsh..........
Misliš da čim se štrecnuo znači da je zgrešio?Posto je stvar poverenja onda nema sta da se krije u fonu,kompu,mailu,profilima i nema fame ako ga uzme u ruke,moze biti da pozove nekog a partner se strecne bez razloga i eto sranja
Da, kako je Meša napisao:to je tachno
ali ako se uvuche sumnja? Znachi "neshto se desilo i probudilo je"
uopshte nenemoj da se svađaš
What trust doin' bruvNaravno da bih tražio uvid u šta se dešava...
Ne možeš imati odvojene živote i biti sa nekim
Ne nego im je kao to znak nepoverenja nesto neocekivano iza ledja,ja cu prvi da dam da pogleda sta hoce,a ako ona prvo treba da proveri dal je nesto ostalo kompromitujuce sto nije obrisala onda je kraj price,eto u cemu je razlikaMisliš da čim se štrecnuo znači da je zgrešio?
Da, kako je Meša napisao:
“Najgore je kad ljudi ćute, kad se ne objasne, pa svaka sumnja ima pravo na život. I moja i tvoja.”
Razumem ali opet, možda nije ni kontrola, više informisanost.What trust doin' bruv
Pa naravno da ćeš da posumnjaš i budeš nepoverljiv - Daću ti uvid u moje privatne stvari samo prvo da pregledam koliko su privatne! Hm.Ne nego im je kao to znak nepoverenja nesto neocekivano iza ledja,ja cu prvi da dam da pogleda sta hoce,a ako ona prvo treba da proveri dal je nesto ostalo kompromitujuce sto nije obrisala onda je kraj price,eto u cemu je razlika
Ja sam za ful permisivan odnos, izgrađen na poverenju.Razumem ali opet, možda nije ni kontrola, više informisanost.
Ona u principu ne bi trebala ni da krije sa kim se druži, gde izlazi i sa kojim drugaricama kad ide sa njima...
Ja necu da posumnjam,ako posumnjam onda nesto ima a ima i krajaPa naravno da ćeš da posumnjaš i budeš nepoverljiv - Daću ti uvid u moje privatne stvari samo prvo da pregledam koliko su privatne! Hm.