Sumnje i kontrola

Ако се јави сумња то је већ почетак краја.
Не занима ме да знам. Ја још увек тврдим да ме нико није варао а можда нисам хтела да знам.
Никад нисам добила жељу да проверавам телефон или било шта друго.

Ako sumnjate da vas na primer, vaš muž ili partner vara, da li biste smatrali da je opravdano da proverite njegov mobilni telefon ili njegovu e-poštu? Samo eto da se uverite da postoje dokazi

da li bi to bila prevelika invazija na njegovu privatnost? Ili je možda apsolutno ok jer svi mi imamo pravo na istinu ?

Ili je lepše da kažemo “ako me volis daj mi mobilni da se uverim”

Pogledajte prilog 1514632

Ако дође до тога да се посумња, онда је то већ на пола пута до разлаза. Остаје да се обави разговор или пар разговора.

Ne proveram i ne kontrolisem. Niti moj muz proverava mene, mada bi mogao, jer mi na mobilnom i onako sve on namesti i instalira, jer ja ne volim da se time bavim.
Imam poverenja.
Po prirodi nisam sumnjicava i kad naidjem na ljude koji u startu u sve sumnjaju uvek se setim one izreke - Lopov se lopova najvise plasi.

Ako sumnjate da vas na primer, vaš muž ili partner vara, da li biste smatrali da je opravdano da proverite njegov mobilni telefon ili njegovu e-poštu? Samo eto da se uverite da postoje dokazi

da li bi to bila prevelika invazija na njegovu privatnost? Ili je možda apsolutno ok jer svi mi imamo pravo na istinu ?

Sta ima da gleda tudje syse u mob kad ima svoje valjda.

Sta ima da gleda tudje syse u mob kad ima svoje valjda.

Šta rade tudje sisse u njegovom mobilnom ? Ili još gore poznata vlasnica tih sisa ?

Znaci kako odje svi kažu čim se sumnja javi treba dizati sidro i krenuti kroz pustinji ka zalasku sunca ? Ovo ponašanje, to jeste odlazak, razlaz za osobe koje nisu vezane za brak, zajednicu i zajednicko provedene godine

Zajednica podrazumeva da svako ima i svoj prostor i svoje licne stvari. To je poenta. Dete, pa mu das sobu i intimu. I to je zdravo. A ne odraslom coveku, jos preturati bez njegovog/njenog znanja.
Time rusis neciji integritet. Sumnjas? Imas sud pa lepo tamo objasnis, sumnjam. Pa nek daju nalog da se predje preko njegovog telefona ili cega vec.

Vidi, kad sumnjas u nekoga, dovodis u pitanje tvoje poverenje u tu osobu. Samim time tu osobu stavljas u "izvini nisam" poziciju. Bilo da je nevin ili ne. To je los odnos i stavlja pritisak na drugu stranu i u poziciju da paranoise i opterecuje se. Ima toliko takvih veza gde jedna strana kontrolise drugu. Gde ide, kad ide, sa kim ide, ne ide nigde bez nje (kao veoma smo ljubavan par) , sta jede, kad jede, kako misli, sta je rekao, zasto je rekao i td. To su toksicne veze i iz toga se odlazi.

Za mene je veoma bizarno da partneri proveravaju telefone jedno drugom.. to u biti znači da i nisu partneri, zato što partneri to ne rade

Sta ces s tom osobom ako ti stomak kaze suprotno? Sto gubis i njegovo i svoje vreme?
Vidi, da te vara, varace te. Bilo da ti nadjes dokaz za to ili ne. Sta ocekujes da se desi i da mu nadjes nesto na telefonu?
Da mu istrljas jaja cetkom, nateras da pojede sapun i ode na spavanje bez vecere? I Milutine, nemoj da se to ponovilou!
O grande madre divo ljubavi, sve za vezu.

Šta rade tudje sisse u njegovom mobilnom ? Ili još gore poznata vlasnica tih sisa ?

Znaci kako odje svi kažu čim se sumnja javi treba dizati sidro i krenuti kroz pustinji ka zalasku sunca ? Ovo ponašanje, to jeste odlazak, razlaz za osobe koje nisu vezane za brak, zajednicu i zajednicko provedene godine
A da razgovarate umesto da njuskate po telefonima

Sta ces s tom osobom ako ti stomak kaze suprotno? Sto gubis i njegovo i svoje vreme?
Vidi, da te vara, varace te. Bilo da ti nadjes dokaz za to ili ne. Sta ocekujes da se desi i da mu nadjes nesto na telefonu?
Da mu istrljas jaja cetkom, nateras da pojede sapun i ode na spavanje bez vecere? I Milutine, nemoj da se to ponovilou!
O grande madre divo ljubavi, sve za vezu.

:think:

Za mene je veoma bizarno da partneri proveravaju telefone jedno drugom.. to u biti znači da i nisu partneri, zato što partneri to ne rade

jel?

izuzetno malo brakova i veza propada, jer se to "ne radi"!?

svi koji ne drzhe telefon na udaljenosti partneru, ko osigura svoj laptop lozinkama i ne podeli lozinku sa partnerom , kao svi oni shto chiste memoriju da se ne vidi gde se kretju imaju problem a taj problem nije privatnost vec neshto muljaju

To obicno bude od osobe koja se gnusa oralnog seksa i sl normalnih seks radnji, a ista takva osoba pretura po muzevljevom/momkovom telefonu, laptopu, proverava gde je, takva se i zakaci i ide s njom izlazi s njegovim drustvom i td...
Meni samo nije jasno kako ti momci zaglave s takvim zenama. Manjak samopouzdanja valjda. Treba edukovati mlade momke.

To obicno bude od osobe koja se gnusa oralnog seksa i sl normalnih seks radnji, a ista takva osoba pretura po muzevljevom/momkovom telefonu, laptopu, proverava gde je, takva se i zakaci i ide s njom izlazi s njegovim drustvom i td...
Meni samo nije jasno kako ti momci zaglave s takvim zenama. Manjak samopouzdanja valjda. Treba edukovati mlade momke.

kazhu da je seks individualna stvar, sad si chak pocheo da ubacijesh rijechi tipa "normalnih seks radnji" pa ajde budi toliko normalan pa objasni shta su to "normalne seks radnje"
i prestani da me prozivash, omalozhavash i vredjash

Tebi ne bi smetalo da zivis sa nekim ko ti cesto proverava telefon dok se kupas, negde ga ostavis i sl? Msm, meni lično ne bi smetalo u smislu da ne krijem ništa posebno, jer sve što radim mogu i da kažem da radim, ali osećaj da sam sa nekim ko proverava tako je pomalo jeziv.

ovo za boleštine se slažem. Ako neko sa mužem ne koristi zaštitu a on pokupi ko zna šta , ne mora čak ni ko zna šta dovoljno je neku bakteriju koja će se zapatiti, to jeste problem. Pored toga, čim ima neku nije dovoljno angažovan seksualno u odnosu, tj istrošen je, ili odsutan.

Međutim, ako jeste sa jednom ili više drugih osoba, to će se odmah osetiti, ali dokaz je nešto sasvim drugo. Tragati za dokazima deluje paranoično, šta ako ih ne nađeš a i dalje sumnjaš? To je meni se čini najgora opcija. To bi uništilo čoveka, a i odnos. Bolje je otvoreno reći vidi ja zbog tvog ponašanja koje mi je sumnjivo nemam povrenenje u tebe i želim da prekinemo odnos. Nema zaista smisla opstati u nečemu što se sastoji i od preturanja po stvarima. Mora da postoji bolje rešenje problema sumnje. Možda je jednostavno stvar u tome što osoba ne želi biti posvećena jednoj osobi kako bi žena htela, npr. Nego ljudi ne žele da ostanu sami, a to je bolje od nepoverenja. Na kraju, koliko njih dobije kancer što su se sekirali u životu, a i to je vrsta sekiracije. Ima ljudi koji se ugase pored osobe koja ih stalno vara, a ima i onih koje zabole. Neki su osetljivi i za njih to nije zdravo da ostaju u tako nečem i život im se pretvori u kopanje po stvarima, to ide malo po malo.

a sta ako je dlaka kose na sakoU 80 cm dugacka i plava ?

Ako se u cool water umjesao miris jasmina sa notom vanilije ?

Back