Sulejman Veličanstveni

as3.jpg

serenaydan-ilan-i-ask-172624.jpg

-a-atay-Ulusoy-turkish-actors-and-actresses-29064648-365-429.jpg

kenan-imirzalioglu_71320.jpg

E, ljudi moji, ovo ce biti definitivno "velicanstveno" sa ovakvim glumcima :)

@Currito

I meni se baš sviđa Bayazit. Gledala sam ga u filmu "Anadolu Kartlari" i oduševila se.
Turski Tom Kruz. (film malo podseća na "Top Gun").
Najjača je moja baba koja je videla samo kraj filma, dovoljno da vidi ko glumi i kaže: "Baš lep film." x)

Inače, Mihrimah je ista majka po pitanju karaktera and co.

Jelena :)

Ako sam dobro shvatio, Ibro ce naterati Hurem i Lea da pojedu ratluk koji je otrovan, ali ce se valjda samo Leo otrovati, da spase Hurem. Nemoj me drzati za rec, ali mislim da je tako.

Bonzita, ima li taj film sa prevodom? Bas bih voleo da gledam neki turski film :).

Inace, tvoj Bajazit je '90 godiste, a moja Mihrimah '91, kao i ja :):):)

Jelena :)

Ako sam dobro shvatio, Ibro ce naterati Hurem i Lea da pojedu ratluk koji je otrovan, ali ce se valjda samo Leo otrovati, da spase Hurem. Nemoj me drzati za rec, ali mislim da je tako.

Bonzita, ima li taj film sa prevodom? Bas bih voleo da gledam neki turski film :).

Inace, tvoj Bajazit je '90 godiste, a moja Mihrimah '91, kao i ja :):):)

Ja sam ga gledala sa engleskim prevodom. Na srpskom nema. :)
Znam da je Bajazit '90 godište, a isto tako znam i da je sa nekom ženskom koja je 15 godina starija od njega. :lol:

Ibrahim ce da sazna za ovo dvoje, lea ce zatvoriti u tamnicu, ibrahim ga posecuje i ovaj mu sve isprica o proslosti, zatim stavlja hurem i lea u istu prostoriju daje im otrovan ratluk, i zaze neko od vas dvoje mora umreti, ibrahim odlazi a leo kaze Aleks, ti zivi i uzima ratluk iz njene ruke

Back