Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E veceras su stvarno preteraliiii....serija je trajala 15 min,bez reklama...![]()
a kako bi bilo da lepo gledate po redu kako nam pustaju na tvu?![]()
Sunce ti! Nebahat Cehre alias majka Valide je 44-to godiste?! Zena izgleda vrhunski!!
Чек, чек јел то скоро седамдесет лета
Иначе игра жену која нема ни 44, према историји. Сулејман је имао 26 године кад је дошао на престо, а госн Ергенч, ма колико се жене ложиле на њега има "малко" више. И то је замерка кастингу. Уз "расну" Хурем, која је можда многим Турцима по укусу, можда и Србима, али нема неку префињеност, бар не довољну. Узгред, историјски Хурем а.к.а. Росколана је била ситна женица.
Моја омиљена је Хатиџе, Селма Ергенч, јел' она жена Сулејману у приватном животу?! Баш сам гугловао неке слике, мрак изгледа кад има мање одеће... А у серији наравно аристократски...
Чек, чек јел то скоро седамдесет лета
Иначе игра жену која нема ни 44, према историји. Сулејман је имао 26 године кад је дошао на престо, а госн Ергенч, ма колико се жене ложиле на њега има "малко" више. И то је замерка кастингу. .
A hoće li se saznati za vezu Nigar-kalfe i Ibrahima?
I zna li neko da li za tu priču postoje nekakvi istorijski podaci, ili nagoveštaj istorijske istine?
Meni se jako dopada njihova priča, najstrastvenija mi je.
Možda zbog tog elementa zabranjenog.