Sulejman Veličanstveni

ja nisam ni provalila da je monika sulejmanova zena berguzar :lol:
kko su je zamaskirali
1berguzar1-a.jpg

Uh, što me nervira Ibrahim! Životinja! :evil:

I mene. Kakav je to covek. Maltretira onu sirotu Nigar kalfu i stalno je davi ili udara o zid, kao da ona nije od krvi i mesa. Pa da li je to u redu?? Bas postupa sa njom kao sa zivotinjom.

A najjace mi je to sto ce posle biti u svaleraciji sa njom. Klasicna budala, ne plasi se rizika. Jedva cekam da on i Hatidze odu iz serije, mnogo su brate pateticni. Ne podnosim ni njega ni nju. Ni onu Valide.

Ne gledam ni jednu seriju na TV narocito turske ili indijske...kd cujem govor ili muziku vec mi je muka...

Nisam ni ja gledala ni jednu do sada. Sulejmana gledam.
Ne smeta mi ni jezik, naprotiv, vrlo je melodican, a sto se muzike tice ne moze da se ne vidi (i ne cuje) uticaj i na nasu muziku. :)

Indijske serije mi izgledaju vrlo jadno, nisam nikad ni minut pogledala, odbijaju me strasno.

I mene. Kakav je to covek. Maltretira onu sirotu Nigar kalfu i stalno je davi ili udara o zid, kao da ona nije od krvi i mesa. Pa da li je to u redu?? Bas postupa sa njom kao sa zivotinjom.

A najjace mi je to sto ce posle biti u svaleraciji sa njom. Klasicna budala, ne plasi se rizika. Jedva cekam da on i Hatidze odu iz serije, mnogo su brate pateticni. Ne podnosim ni njega ni nju. Ni onu Valide.

Pa nece to biti "svaleracija", bice jedan jedini put. Bar do sada, dokle sam ja gledala.
I nece otici tako brzo iz serije Hatidze i Ibrahim (jos nisu...). :lol:
Mislim da ce vam sada naredne epizode biti zanimljivije nego dosadasnje. :)

:cao:

Nisam ni ja gledala ni jednu do sada. Sulejmana gledam.
Ne smeta mi ni jezik, naprotiv, vrlo je melodican, a sto se muzike tice ne moze da se ne vidi (i ne cuje) uticaj i na nasu muziku. :)

Indijske serije mi izgledaju vrlo jadno, nisam nikad ni minut pogledala, odbijaju me strasno.
Jednom u teretani dok sam ja vjezbala neke cure su gledale onu indijsku seriju o maloj nevjesti...ja sam odvjezbala jedno 45 minuta, izmijenjala sprave, posteno se preznojila, umorila a one su gledale kako neka stoji na vratima i razmislja hoce li ili nece nekome otvoriti vrata....pa dodje do vrata, pa se rasplace i padne na krevet, pa opet ode do vrata pa se predomisli, sve uz petnaestominutno odzvanjannje nekih recenica u usima, scena koje se kao ona sjeca...i ja sam zavrsila sa vjezbama, obukla se i otisla kuci ona je jos uvijek razmisljala da li da otvori vrata...cini mi se da je cijela serija radnja od dva-tri dogadjaja koja su tako razvucena kroz masu serija. Glumice su uzasne, vidi se da gledaju u kameru dok glume, face namjestene, nerealne scene...vidi se da su serije toliko jeftine da ih cak i mi mozemo kupovati...Ja sam kao klinka gledala indijske filmove, izlazila iz bioskopa sva u suzama ali tad sam imala osam godina...
A Sulejmana nisam ni pocinjala...ne interesuju me Turci i vremena od pitaj boga kada i tadasnji obicaji.

:rotf::rotf::rotf::rotf:
tako je Zelena, imas pravo.

Pa kako se luduje za serijom, kako se svidja turska muzika, njihovi obicaji ne bih se cudila da im se obradujemo.
Slusam ja moje drugarice kada tako ujutru komentarisu seriju, uzdisu za tamo nekim glumcima, vec su poprimili rijeci kao "bujrum", "halal"...vec ih zamisljam kako na ulici sa cvijecem docekuju tursku vojsku i sanjaju neki harem...strasno...

Pa kako se luduje za serijom, kako se svidja turska muzika, njihovi obicaji ne bih se cudila da im se obradujemo.
Slusam ja moje drugarice kada tako ujutru komentarisu seriju, uzdisu za tamo nekim glumcima, vec su poprimili rijeci kao "bujrum", "halal"...vec ih zamisljam kako na ulici sa cvijecem docekuju tursku vojsku i sanjaju neki harem...strasno...

u pravu si, ja se smejem tvojoj izjavi """""Vi boga mi kao da bi se obradovali da vam Turci dodju ponovo"""""" podseti me na scenu iz Ko to tamo peva, kad onaj govori Stojkovicu """"""kao da bi se obradovali da vam Svabe dodju ponovo""""""

Back