Bonžita!
Aktivan član
- Poruka
- 1.517
Uh, što me nervira Ibrahim! Životinja! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, što me nervira Ibrahim! Životinja!![]()
Muzika u turskim serijama je odlicna...ne znam kako im uspeva, ali svaka ima bas bas dobru muziku
evo npr (meni licno jedna od omiljenih tema)
Ne gledam ni jednu seriju na TV narocito turske ili indijske...kd cujem govor ili muziku vec mi je muka...
I mene. Kakav je to covek. Maltretira onu sirotu Nigar kalfu i stalno je davi ili udara o zid, kao da ona nije od krvi i mesa. Pa da li je to u redu?? Bas postupa sa njom kao sa zivotinjom.
A najjace mi je to sto ce posle biti u svaleraciji sa njom. Klasicna budala, ne plasi se rizika. Jedva cekam da on i Hatidze odu iz serije, mnogo su brate pateticni. Ne podnosim ni njega ni nju. Ni onu Valide.
Jednom u teretani dok sam ja vjezbala neke cure su gledale onu indijsku seriju o maloj nevjesti...ja sam odvjezbala jedno 45 minuta, izmijenjala sprave, posteno se preznojila, umorila a one su gledale kako neka stoji na vratima i razmislja hoce li ili nece nekome otvoriti vrata....pa dodje do vrata, pa se rasplace i padne na krevet, pa opet ode do vrata pa se predomisli, sve uz petnaestominutno odzvanjannje nekih recenica u usima, scena koje se kao ona sjeca...i ja sam zavrsila sa vjezbama, obukla se i otisla kuci ona je jos uvijek razmisljala da li da otvori vrata...cini mi se da je cijela serija radnja od dva-tri dogadjaja koja su tako razvucena kroz masu serija. Glumice su uzasne, vidi se da gledaju u kameru dok glume, face namjestene, nerealne scene...vidi se da su serije toliko jeftine da ih cak i mi mozemo kupovati...Ja sam kao klinka gledala indijske filmove, izlazila iz bioskopa sva u suzama ali tad sam imala osam godina...Nisam ni ja gledala ni jednu do sada. Sulejmana gledam.
Ne smeta mi ni jezik, naprotiv, vrlo je melodican, a sto se muzike tice ne moze da se ne vidi (i ne cuje) uticaj i na nasu muziku.
Indijske serije mi izgledaju vrlo jadno, nisam nikad ni minut pogledala, odbijaju me strasno.
Jao,da,muzika im je extra...I u liscu,pa i u sulejmanu ima dobra muzika...Muzika u turskim serijama je odlicna...ne znam kako im uspeva, ali svaka ima bas bas dobru muziku
evo npr (meni licno jedna od omiljenih tema)
Vi boga mi kao da bi se obradovali da vam Turci dodju ponovo...Ubio me bog te ih ljudi ne bi docekali na ulicama sa cvijecem...
tako je Zelena, imas pravo.
Pa kako se luduje za serijom, kako se svidja turska muzika, njihovi obicaji ne bih se cudila da im se obradujemo.
Slusam ja moje drugarice kada tako ujutru komentarisu seriju, uzdisu za tamo nekim glumcima, vec su poprimili rijeci kao "bujrum", "halal"...vec ih zamisljam kako na ulici sa cvijecem docekuju tursku vojsku i sanjaju neki harem...strasno...
naravno, to se podrazumeva.
Imas pravo...dodju li Turci ponovo idem ja s tobom u Rusiju.
Vi boga mi kao da bi se obradovali da vam Turci dodju ponovo...Ubio me bog te ih ljudi ne bi docekali na ulicama sa cvijecem...
Ma u redu je...ja sam samo konstatovala koliko je nas narod zaludjen Turcima pa mi se ucinilo kao da bi se obradovali da im dodju ponovo.Ok ,ne gledate turske serije....cemu onda dalje komentarisanje na ovoj temi? Mi volimo da gledamo i slusamo muziku,o ukusima ne vredi raspravljati![]()